måndag 9 mars 2009

Måndag

Idag blev det en lååång dag för mig. just för att jag inte sovit så mycket i natt.
Provet hoppas jag gick bra. vi fick två ämnen att skriva om och jag valde att skriva om val och beslut. i vanliga fall brukar jag skriva allt på svenska först, sen engelska för att sedan renskriva allt. men nu blev det bara att skriva ner lite på engelska och renskriva. såklart fick jag ändå inte med allt, jag satt över tiden med nån minut och var sist ut från salen. precis som vanligt. om jag skrev om det dom ville är en bra fråga men inget att göra åt nu... bara att vänta på resultatet.

Efter provet blev det en god sallad till lunch som följdes av historia lektion. som vanligt så gav den inte speciellt mycket i helhet. Anders tog fram en gammal skrivbok med olika skrifter och det var ganska intressant, att tyda olika stilar alltså. sen fick jag sitta själv med han och prata konsthistoria. spännande hur mycket det egentligen kan ligga bakom en målning, men som man inte tänker på när man bara tittar rakt av.

Slutade nån timme tidigare då vi får skriva arbetena hemma. jag ska sätta mig nån dag och verkligen vara flitig och få ett bra arbete gjort. efter alla ord han sa idag så känner jag mig faktiskt peppad. känns som jag gjort han besviken när han säger att han vet att jag kan så mycket mer och nå ännu högre betyg. och jag vill ju ha ett högt betyg och då gäller det att satsa. enligt anders är jag en gåta ... och jag kan inget annat göra än hålla med han. ibland är jag på plugghumör och ibland inte, men så är det väl för alla, right? nej jag ska göra han stolt och imponerad :)
Timpa ringde på hemvägen och tydligen svävar jag på moln enligt Cicci när jag pratar med han haha .. ja, jag är kär i han, på vänskapligt vis (=
Pratade lite med D när jag kom hem, saknar han redan :( vill bara ligga där i sängen och mysa. men i stället fick jag lägga mig själv i min egna säng och vila en stund.

Nu har jag precis haft nattsamtal och borde gå och lägga mig nu. dels för att jag är väldigt trött men också för att man börjar tidigt. och i morgon får man inte komma försent, jag ska ha bra betyg i naturkunskap också. så det så! nu ska jag verkligen satsa allt. måste bara fixa mitt jäkla brev till Lennart. men det tar vi i morgon... nu kallar min ensamma säng.

Godnatter

PS. idag är det 9 år sen jag opererades, läskig dag!

Helgen

Finns det något mysigare än att vakna upp bredvid den man tycker om, pussa på varann och dra sig till sista minut innan man måste gå upp? :)

Jag vaknade med allt det i morse. och det var så underbart =) vi låg o titta på film o myste hela kvällen/natten så vi sov ungefär 2 timmar i natt. trött är vad man är. blev big stan, reservior dogs :D, mumien o lite annat. dock får man aldrig se en hel film, för D ska ligga o pussa på en hela tiden ^^

Vad har hänt i helgen då? Hm ja ... i lördags var jag ju och köpte min nya mobil. gillar den mycket :) på kvällen tackade jag nej till alla evangemang och åt god middag, tittade på melodifestivalen o film med familjen i stället =)
igår söndag blev det att åka till phone house och fixa lite småsaker på mobilen. det tog bra med tid, men försäljarna var trevliga och hjälpte mig och under tiden pratade vi om Monday Bar kryssningar, hardstyle och annan musik =) kan ju säga att han blev förvånad när han såg min spel lista i mobilen^^ ingen som tror att jag lyssnar på sån musik :p
efter jag var klar med mobilen gjorde jag i ordning mig och åkte till D. vi tittade som sagt på film och hade mysigt :) blev även att jag sov där och sen åkte vi t-banan tillsammans. han skulle till jobbet och jag till skolan. så mysigt att ha en axel att luta sig mot o vila lite på vägen (:

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska skriva Nationella Engelska B, blir skriftligt denna gång. vi börjar 10.30. men jag trodde vi började 9.00 så jag har varit här ett bra tag redan. är lite smått nervös inför provet men jag hoppas det blir ett ämne man kan skriva mycket om.

Wish me luck (=