torsdag 18 december 2008

Nu är jag riktigt trött! Har precis avslutat nattsamtal med timpa, blev lite sent även idag. så nu är det dags för sängen alldeles strax.
idag har vi haft foto hela dagen, vi fick göra en gruppuppgift där vi skulle ta reda på kostnader o så inför ett fotouppdrag. Ganska intressant hur alla priser och så ligger till när man är fotograf.
var hemma vid halv 4 och tog det lugnt, familjen samlades och pratade om resan som nu är helt bokad o betalad :D längtar som fan! vid 7 tog jag bussen ner till Torvalla och simmade äntligen, hur skönt som helst! bastade en stund efter också. en psychobrud satt med mössa i bastun o sov, galen :S
men nu lär jag väl vara trött och ha träningsvärk i morgon ^^ skojsigt ....
i morgon lär inte bli en speciellt rolig dag, börjar tidigt och slutar sent, sen ska vi till solna o efter det plugga på svenskan. men på fredag, då lär det bli skoj, jul avslutning o sen emmas 18 årsfest :D
förresten så är jag nykär i en ny klänning, jag o emma var på stan igår och kikade på kläder och även denna kommer från SALT, den är så johannig som emma säger och jag kan inte göra något än att hålla med. får se om jag köper den också, men jag har ju min fina svarta. visade den för emma o hon tyckte den var sjukt fin på mig så den måste jag ha på fredag =)

men nu måsta jag sova, natti!