söndag 7 december 2008


. LOVE ME WHEN I'M GONE .

Rufsen miss you <3

Min kära vän Jessica är ju fortfarande ute på backpacker resa. Snart ska hon o Nina bege sig mot Sydney i Australien. Och hon har såklart fått för sig att hon ska stanna borta längre än tänkt:( Pratade med henne riktigt sådär ordentligt för första gången på snart 3 månader igår. Så skönt att få livstecken från henne :) Hon vill också att jag kommer ner på besök vilket skulle vara sjukt kul! Men det är ju så jäkla dyrt att åka dit, men får se om jag fixar det i alla fall. Finns ju lite andra hinder också, skola, jobb, andra resor o så. Men det är helt klart en dröm att åka dit. Antingen nästa år eller i framtiden =)

---> Love is a big scary animal <---

Sitter och lyssnar på underbara Belinda Carlisle. Börjar fundera på om jag kommer in i en period då jag lyssnar på gamla godingar?!? :) Att bara ligga på sängen och njuta av musik är en av de bästa sakerna som finns.

Var uppe ganska tidigt idag med, gick upp vid 12 då jag gick o la mig vid 5, gjorde i ordning mig i lugn o ro för att bege mig in till staden. Tittade runt lite o köpte en klänning. Så fin den är! Ibland får man vara en liten härmis^^ Sofia har en likadan, sålänge jag inte har den på hennes fest så är det lugnt =) Mamma o pappa betala och tyckte den var skitfin =D Får se om man kanske har den redan på Emmas fest:)

Sen jag kom hem har jag hunnit laga mat med pappa, fixat rummet, OTH o Gossip Girl. Senare blir det fika, dusch, plugg o kanske nån film =)