torsdag 30 oktober 2008

De är så söta så...

Var på 1 års kalas i söndags för lille Dennis =) Han snodde mammas kaka och var så glad och kladdig :) Visst är de söta?! ^^

Stan & Planering

Vaknade i morse av att jag fortfarande inte mådde bra så jag somnade vidare och skippade stallet även idag, tråkigt nog! Dock ringde min kära flicka senare vid 12 och frågade om jag ville hänga med in till stan :) Så jag gick upp och gjorde i ordning mig, tog en dusch och så stack jag iväg mot bussen.

Allting som händer har en mening? Jag har börjat filosifiera lite extra mycket på det där på senaste tiden men det tar jag i ett senare inlägg. Men vad jag ville komma fram med det här var att jag missade bussen till pendeltåget (konstigt nog) och fick därför ta bussen mot Gullmarsplan, men det gjorde mig ingenting för vem går inte på bussen i Centrum om inte Johan :D Min gamla klasskompis som jag alltför sällan träffar! Pratade om livet och gamla minnen som vanligt och han gjorde mig så stolt, han har kommit in på universitetet och pluggar till Kriminalteckniker, avis javisst! Men han har haft den här drömmen sen han gick i typ 8.an om inte tidigare =) Så stort Grattis till honom! Hoppas hans tenta gick bra :) Saknar den här killen väldigt mycket måste jag säga!

Han hoppade av vid Gamla stan och jag fortsatte mot Centralen där jag mötte upp Sofia.

Vi tittade runt i en massa affärer och shoppade lite, åt lite och gjorde allt det vanliga=) En bra dag i stan helt enkelt!

Var hemma till halv sju då jag satt mig direkt vid datorn för att börja planera festen vi ska ha på fredag =) Känns som att det kommer bli riktigt bra! Vi har nu 60+ personer, Dj, Ljus och en massa annat roligt :D

För tillfället sitter jag i min djävulsdräkt som jag ska ha på fredag (?) och pratar med Bella =) Men borde försöka sova nu så att jag får lite saker gjorda i morgon. Ska försöka kratta lite löv på baksidan, städa rummet, planera mer och lite annat smått, sen får vi se om det blir någon filmkväll med Oscar =)

/JL