söndag 30 november 2008

HURRA HURRA HURRA!!!

Grattis Grattis säger vi till världens finaste kille som fyller 21 år idag! =)

The Day

Dagen har slutat med en trött johanna, två vrickade handleder, vänsterben uppskrapat och en vrikad högerfot. Låter kul? Nej, men resten av dagen har varit underbar :)

Jag var hos han, HAN! Jag var hemma hos personen jag trodde jag aldrig skulle se igen för två månader sen. Allt kändes så overkligt...

Han skickade fler sms i natt, han hade tråkigt och ville hellre mysa med en film med mig. Jag sa att det fick bli en annan gång med tanke på tiden. Han ringde mig på vägen hem och vi pratade i ungefär en timme om allt möjligt. Sedan blev det msn och han ville att jag skulle komma till han, klockan 6 på en söndagsmorgon. jag ville men det kändes för tidigt. Jag ville ha lite tid att göra i ordning mig och så, och han kunde sova lite.

Klockan åtta är jag klar, åker bussen som går vid nio och aldrig trodde jag att så många människor skulle vara vakna vid den tiden, fullt överallt!

Väl framme ringer jag o väcker han som jag skulle, han förklarar att jag ska gå till torget där han skulle möta upp mig. jag går dit, kommer till ett litet torg, ser ut som en galen turist som virrar runt vilse som jag var... till slut kommer han gåendes, där var han, hela jag blev fylld med glädje.
Vi gick hem till han, jag tar av mig skorna och följer med upp tills jag hör ett "hej", hans föräldrar såklart. går fram och hälsar och vi går sedan upp på hans rum. vi pratar lite och bestämmer oss för att sova. vi ligger o pratar, myser, pussas och har det allmänt trevligt. sover en liten stund.
bestämmer oss sedan för att gå upp och ta en liten promenad. vi går vid vattnet, jag ramlar såklart haha, vi går en mysig promenad o tittar på all julbelysning och skiljs åt med en kyss :)

08.00

- 0 timmars sömn
- Nyduschad
- Nervös
- Bussen går om 20 minuter ....

Önska mig lycka till =)
Han har kvar mitt nummer, han ville att jag skulle komma, han har skickat två sms, han ville med oss ....

Han tänker på mig ?

HAPPY HAPPY =)

Denna dag har varit totalt tvärtom än den igår ...

Bella o Emma är hemma igen, woho! Saknat de som fan! Men nu är de hemma igen och vi ska ha skojsigt i skolan igen :) Lär få höra en hel del på måndag ....

Flickan min frågade först om jag ville följa med till Kista C med henne o titta på kläder o så, så jag stack dit o mötte upp henne. Hade roligt o fick prata ut med varann :) Sofia hittade en jättefin klänning, som jag vill ha på nyår haha ... men får försöka hitta nån annan :) Vi åt middag, fanns en massa att välja mellan men jag valde Chicken Taka Masala, så sjukt gott! (även där)

Vid halv 8 sa vi hejdå och åkte åt varsitt håll för att åka hemåt.

På tåget får jag sms från Timpa som undrar ifall vi ska ses. Så jag hoppar av tåget vid Centralen o väntar på han =)
Vid mycket beslutsångest mellan bio, bowling och biljard så besluta vi oss för att åka till Odenplan o spela biljard. Jag var ju dum o hade glömt mitt leg men kom in på mitt gamla, Timpa förklarar för vakten att vi inte ska dricka något o han släpper in mig för den här gången. det första vi gör efter att lämnat in våra jackor är att ställa oss i baren o beställa en varsinn dricka^^ kändes bra att timpa hade sett vakten bakom oss också haha
såklart var det kö för att spela, så gick o satt oss vid ett bord o vänta en stund. men det tog så lång tid att vi beslöt oss för att åka hemåt.
På tåget hemåt var jag sjukt trött o höll på att somna på hans axel, den är ju så skön... vi lyssnade musik precis som på bussen förut som han sa. gamla minnen, nya minnen :) jag vet en som kommer få skicka låtar i morgon ;)
skiljdes åt i slussen o jag åkte vidare hemåt. men blev lite snack på hemvägen också när han fick gå från forum mouhahaha

kom hem, satt mig vid datorn en stund o sen hade vi det där härliga nattsamtalet som vanligt =)
just nu sitter jag och tråkar, funderar på om man ska sätta på en film o somna till, är lite sugen på Grease! =) Kärlek!!!

I morgon blir det att hårdplugga, har så sjukt mycket saker att göra :/ icke roligt men det måste göras...

Tack mina underbara vänner för idag, Älskar er!

PussoKram