söndag 25 januari 2009

En dag att minnas

Trötter är vad jag verkligen är nu!

Dagen har varit lång men mycket trevlig :)

Mamma kom in och väckte mig kvart över 9. Åt frukost och gjorde i ordning mig. Idag var det Jakobs dop som stod på schemat och jag skulle bli gudmor =)

Eftersom jag hade fått ett hedersuppdrag så skulle jag vara där lite tidigare, så vi var där till halv 12, gick igenom lite saker som skulle hända och så. När jag kom dit fick jag reda på att jag skulle HÅLLA i han, det var jag inte beredd på ... nervös som sjutton ringde jag timpa som ringt mig som en tok haha så han fick lugna ner mig :)

Klockan 12 var det dags.
Jag gick först med Jakob i famnen och efter kom prästen och föräldrarna. jobbigt var det att stå inför allt folk men det gick jätte bra :) Jakob fick för sig att ligga och sprattla en del och när prästen skulle överlämna han till mig igen fick han en liten gråtstund. men han var riktigt intresserad över allt som hände runt omkring och var hur duktig som helst :) Alla var nöjda med mig och det kändes riktigt bra! Mamma och pappa var riktigt stolta över mig :) Så nu är man gudmor också =)

Efter cermonin blev det fika och umgås med släkten. Jag bara njuter av tiden vi alla får tillsammans, det betyder så oerhört mycket för mig! Fick höra av Jakobs mormor att jag och min bror var fina tonåringar, det är alltid lika roligt att höra sånt!
Dennis blir bara busigare o roligare för varje gång man träffar han :) Ska bli roligt att se vad det blir av mina pojkar i framtiden (:

Dopet var slut runt 2 och då åkte vi vidare, släppte av Thomas som skulle på match. Sedan åkte jag, mamma o pappa vidare och handla lite saker till resan och så. Kan inte förstå att om EN vecka ligger man nere i Gran Canaria :D:D Vi köpte i alla fall en stor resväska till mig, lite hårsaker, kläder och en del andra saker till familjen.

Kvällen blev lugn ikväll. Kim ringde o ville ha filmkväll, Johan ville gå ut men jag kände bara för att vara hemma med mamma o pappa och titta på en film tillsammans. Älskar våra mysiga filmkvällar tillsammans, usch vad jag kommer sakna det i framtiden!

Men nu väntar sängen och en skön natts sömn (?), ja man kan ju alltid hoppas i alla fall :) får se om man får ett nattsamtal snart också kanske?

Good night