lördag 22 november 2008

Let it snow snow snow =D

"Det är snö ute!" sa Sofia till mig när vi alla tre hade vaknat. Såklart var jag sist upp haha men det är inte ovanligt ;P

Allt ute var vitt och täckt med snö =D Så sjukt fint och man fick det där leendet på läpparna =)

Sofia gjorde lunch till oss, Spaghetti, köttbullar med ravioli. Sofias specialare döpte jag den till^^ Gott var det i alla fall. Tittade på 2½ men och bara tog det lugnt :)

Timpa ringde igen, men han kunde inte höra mig medan jag kunde höra han. helt stört men ja det är väl ngt knäppt i Holland. så vi kommer inte höras förrän på måndag skulle jag tro... tråkigt men jag var ju också beredd på att vi inte skulle höras ngt i helgen. men jag hoppas verkligen han får sjukt roligt för det är han så värd! :)

Vi tjejer gjorde alla tjejsaker som sminka, fixa håret o så och vid fyra stack vi in mot stan där de skulle gå på bio och jag åkte hemåt.
Tack för det här älskling, det var precis vad jag/vi behövde! Love you! <3

Yesterday

Gårdagen blev sådär riktigt Bra (!)

Kom hem vid femtiden fick på mig fem minuter att byta om o sticka iväg till ridningen.

Väl där får jag Ronaldo, största hästen(?) som jag icke gillar att rida. när han ska galoppera springer han iväg o tar nästan ett skutt innan han hamnar i galopp som är stora språng :P och på det skulle vi också hoppa idag hmm.... skulle jag ramla av idag med som sist?
Nej det gick så sjukt BRA! Han har kommit från det där klumpiga in i galoppen, världsbäst var han på att hoppa och jag bara föll för han, en av favoriterna :D
Direkt när jag satt där på han kände jag mig sådär levande igen, jag var tillbaka till det jag älskar. Vivi blev glad när hon såg mig, sa att hon hade tänkt ringa mig för att kolla om jag var utomlands haha Vi hoppade bana och fick hoppa en massa runt runt runt som en åtta, skitkul!
Har dock mer kommit fram till att ta en paus från min plats i gruppen. kommer aldrig sluta med ridningen men man kan komma lite då o då när man kan o har ork. blir billigare o roligare =)

Var hemma vid halv åtta och ser att jag har nio missade samtal, varav sex var från Timpa. blev så sjukt glad att få höra från han, veta att han har kul och mår bra :)

stressade gärnet, slängde i mig maten och tog en dusch o stack vidare mot Lidingö där Sofia var "barnvakt" åt Sara. Vi hade en mysig kväll med godsaker och serier =) Skönt att skratta en väldans mycket!
Timpa ringde även en gång till, jag som varit helt inställd på att vi inte kommer höras förrän på måndag typ hmm....

Vi gick väl och la oss vid tre tiden men inte somnade vi på en gång inte, låg såklart o pratade en massa. Jag älskar såna stunder!