tisdag 24 februari 2009

Tisdag

Godkväller ... har precis avslutat samtal med min käre vän tim, alltid lika roande ^^ har pratat några gånger idag men roligast var nog när han var påväg hem, haha länge sen jag skratta så mycket :)
ja vad har dagen annars bjudit på? inte mycket, jag tar verkligen lovet på allvar och försöker vila ut mig så mycket jag kan för att satsa gärnet när skolan börjar igen, då blir det allt förutom att lata sig! har tränat idag och igår i alla fall. har fått den där jäkla kvinnoförbannelsen som My kallar det så idag fick jag dela upp träningen på två gånger, en på eftermiddagen o en på kvällen =) så underbar känsla man får när man har tränat, man känner sig duktig =) och välförtjänt av ett skönt mysigt bad.
Det blir nog ingen utgång i morgon men får hoppas på att det blir det på fredag och sen i helgen blir det ljusfest hos Carro och filmkväll hos D :)
Nu har Oscarsgalan precis slutat, missade det i söndags natt men det var en bra sammandragning. Tänk att få stå där och ta emot ett pris för sitt jobb i en underbart vacker klänning, vilken dröm.. kanske ska återuppta skådespelsdrömmarna?
Ni vet väl att det var semmeldagen idag? Ätit någon semla? Det gjorde vi här hemma, "hemmagjorda" utan mandelmassa, fick dock i mig knappt en halv :p