söndag 11 januari 2009

Sköna lördag

Jahapp, då var denna lördag också borta, kommer aldrig komma någon lördag 10/1-09 igen, som Johan sa igår fast om fredag. Får se om vi hinner ta en dans som vanligt på 360 innan vi båda åker ;)

Så vad har jag gjort idag då? PLUGGAT, la precis undan böckerna. känner mig lite halvduktig nu i alla fall. Har pluggat engelska och naturkunskap (prov tisdag, glöm ej!). måste fortsätta i morgon också med allt möjligt. vill även få klart alla bilder innan jag åker, vet att personen verkligen skulle uppskatta det! =)

Angående min kanske blivande frisyr så tycker timpa jag ska klippa den innan resan eftersom det kommer finnas killar där;p men tänk om det blir helt fel och jag inte passar alls i den =/ emma tror jag kommer passa i den i alla fall, så ja vi får väl se om jag tar steget mot saxen:)

Något som lockar mig extremt mycket just nu är att åka till Holland i april på In Qontrol, men frågan är om timpa står ut med mig i 3 dagar eller om jag står ut med timpa o robbys skämt haha kan bli spännande om inte annat :P men hur lockande det än känns så får det nog vänta i alla fall, har några dagar på mig att bestämma mig så vi får se...

Skolan är igång igen, vilket betyder SJUKT mycket pluggande de närmsta dagarna, veckorna, månaderna =/ skönt nog har jag fått ett väldigt skönt "schema" denna vårtermin. pluggar 3 veckor o åker bort 1 vecka, går ca 2 får sportlov, går några veckor till påsklov, o sen är det underbara SOMMARLOVET igen :D och under terminen går ju vissa även på praktik också.

Men nu väntar sängen så jag kan sova lite innan jag ska plugga igen
Sweet Dreams!