fredag 5 december 2008

Mr Bassman

Jag ler, STORT för första gången på hela dagen. Jag känner mig som en liten flicka igen, helt sprallig och glad. Så många minnen man har till The Boppers.

Allt har jag att tacka min underbara vän Tim för! Jag kom upp efter att ha sett Idol och ser "Dina favoriter =)" med denna länk på msn. Första jag tänkte på var, tänk att han kommer ihåg att jag gillar dom, en av våra gemensamma saker :) Han ville få mig på bättre humör, och om han fick det. Jag ler, sjunger och bara njuter! Visst har han rätt i vad han säger, jag ska komma till han när jag är ledsen och nere, han får mig alltid uppåt igen <3

Nu har jag fått hela albumet av han och ska bara njuta, lyssna på min älskade Peter Jezewski <3

HEY IT'S ME AGAIN ...

Äntligen fredag, efterlängtad som bara den!
Till alla som frågar, mår du bra? så kan jag svara att nej, jag mår inte bra. inte på långa vägar ...
men jag tror det kommer bli bra snart.
jag är bara trött på allt!
skoldagen har varit helt okej, var på studiebesök i sthlmsmuseet vilket var väl lite halvroligt. jag var intresserad tills jag började må dåligt. bella gjorde en fläta och mitt huvud mådde lite bättre efter i alla fall, tack hjärtat :) verkligen tack för att du finns att prata med.
Orkade inte rida idag heller, är för trött för det. i stället blir det att vila, titta på idol med föräldrarna o lite annat. kanske pluggar lite också om jag känner för det.

Nu kan man äntligen lyssna på en av mina favvolåtar, Last Christmas med Wham. Julkänsla på hög nivå!
I smile for a moment =)