fredag 21 november 2008

Då var man i skolan igen. Jag är inte pigg någonstans efter fyra timmars sömn i natt. blev väldigt länge man snackade med "han" men jag klagar inte det minsta, eller jo på internet som fick för sig att lägga ner. men men kommer nog fler tillfällen :) Hade sjukt kul och han får mig att skratta hela tiden =D

För tillfället har vi mediekommunikation. jobbar på egen hand med vårt grupparbete. ska försöka få lite lunch innan historian också. idag ska vi fortsätta med arbetet om medeltiden :D

Ikväll blir det hoppning! Jag ska äntligen rida igen och jag hoppas jag verkligen inser hur mycket jag har saknat det. Får bara hoppas att jag kommer över hindrena och inte på ;)

Want to go back

All snö är borta och kvar är all kyla. Sitter och kollar på bilder från Gotland, mitt andra hem. Sommar; grönt gräs, blommor, sol, lite kläder, bad, sommarlov... ge mig! Jag vill hem!

Fick in alla bilder i skolan och började att redigera de lite, vissa blev väl halvbra i alla fall. men ska fota i helgen också :)

Hade även idrott och matte idag, idrotten gick okej, var dock sjukt trött och flummig. men på matten gick det bra, då blir jag den där duktiga, seriösa johanna som jag kan bli. måste bero på bella o emma ;P haha dom tar fram den andra sidan av mig. om det är bra eller inte kan jag inte riktigt svara på, men antar att det är både och. matteprov nästa vecka i alla fall och hårdplugg blir det i helgen.

Hemvägen blev det telefonsnack så ja jag höll mig vaken hela vägen hem. får väl se om han hör av sig i morgon något men jag är fullt beredd på att han inte gör det. men ja jag skulle inte klaga :)

hemma blev det bara att ta det lugnt som vanligt. tittade på "Step brothers", halvrolig film. seg i början men blev bättre i mitten. har även lekt lite i photoshop, börjar lära mig en del nu =)

För tillfället sitter jag och pratar med "han". på MSN :D så ja frågan är hur länge till jag kan skriva om han här haha.... men men man får väl stå för vad man tycker o tänker ;) Tar tillbaka nästan allt om att det är roligare att få mail på facebook än att prata på MSN, så sjukt roligt det är =D


Take me back!