måndag 15 december 2008

BIRTHDAY GIRL

HippHippHurra!
Idag fyller Denise "Pennan" Johnsson 19 år =)
<3


Ser det inte lite lockande ut med sommar och grönt gräs...?
När man verkligen är peppad att simma ska ju såklart simhallen vara stängd. Suck! Aja, ingen idé att åka ner dit då... blir väl att sitta hemma o ta det lugnt om man inte tar en liten promenad i raskt tempo :)
Engelskan gick ju ehm riktigt bra idag, jag o louise satt o snacka konstant hela lektionen haha stackars lärare säger jag bara. jag fick en uppgift klar på 2 timmar ^^ här var vi duktiga. jo, tjena!
Sitter för tillfället o lyssnar på Celine Dion, hon har förmodligen en av de mäktigaste rösterna i musikens historia! Så sjukt underbar:)


Gubben, jag vet att det är svårt nu, men jag står bakom dig. vad som än händer kommer du alltid kunna komma till mig, det säger jag o menar till få. du är en av de viktigaste personerna i mitt liv. kommer aldrig glömma vad du gjort för mig. du känner mig innan o utantill. jag finns här, glöm aldrig det.

Day 1,

nu börjar nedräkningen för det underbara lovet. Har dock redan två prov att plugga in, Nk och Foto. Skojsigt skojsigt ....
Dagen började med svenska då vi fortsatte med våra scener till Tre Systrar, vi kom faktiskt igång o fick en del gjort =) Tog långlunch o nu sitter jag och Louise o väntar på att engelskan ska börja, Denise vart är du? Blir väl att fortsätta med häftena om vi inte sitter o snackar hela lektionen ^^

Tro det eller ej, men jag kommer ihåg den kyssen =)