torsdag 6 november 2008

Missmidnight

Jaa men verkligen att jag skulle få sova ordentligt i natt? Icke det ej! Legat i sängen i flera timmar nu och lyssnat musik för att försöka somna men har ej lyckats :( Så till slut beslöt jag mig för att sätta igång datorn igen och titta ifall några roliga var inne, EN enda som jag vill prata med var inne, hallå?? vad har hänt med folket? MITT nattfolk som alltid brukar vara inne, besviken är man! =/ men direkt när jag kom in fick jag ett leende på läpparna, jag hade fått mail från "han" :D Han skämtar alltid och får en alltid att skratta =)

Ja vem var det som var den roliga online då? Jo det var Johannes. Säger att han ska hålla föreläsningar på MG och jag får panik, det får inte vara sant. och allt jag får tillbaka är Payback, hmm snällt väldigt snällt...fast jag var ju först med att skrämmas och säga att jag var nära han hihi ^^ vi håller ju på mer vårt lilla hemliga projekt eller försöker hitta lite i alla fall så att vi kan göra klart det, men vi får se hur långt vi kommer med det:P jag trodde inte han var seriös alls men nu har han alltså ev. hittat en lokal. ja, vi lär väl återkomma om det blir något av det :)

Nu börjar jag bli ännu mer trötter men ska upp om 2½ timme, lagom roligt men men... ska väl försöka få sova de timmarna i alla fall...

Pyssling

Time for bed

Nattsamtalet är klart nu och känner mig skönt nog lite trötter nu. Kanske får jag en skön natts sömn i natt? Allt är som vanligt i alla fall, vi skrattar och pratar på. Vi ska förmodligen ses på söndag och ta en biokväll =)

Smilla är hittad nu i alla fall, så hon ligger som vanligt i sin korg:)

I morgon måste jag till skolan, jag vill verkligen dit! Vill ha foto^^
Så nu blir det läggdags!

Godnatt =)