måndag 12 januari 2009

Skön natt

Är nu hemkommen efter en av de bättre nätterna på ett bra tag! Fick samtal av min käre vän Thomas vid 11 tiden som sa att han var i Haninge så han tänkte kika förbi en stund och säga hej. Vi har inte träffats sen hans födelsedag i april förra året så det var sjukt kul! Hälsade och snackade en stund. Hans hår har blivit så roligt men fint :) Nyduschad,osminkad,smyckelös bestämde vi oss för att åka och hälsa på Oscar, så stannade där nån timme och snackade en massa. Hade så underbart roligt =) Shit vad jag har saknat dessa killar! Mina "bröder" <3
Efter nån timme lämnade vi Oscar och bestämde oss för att skjutsa hem lilla mig. blev en hel del snack hemma och efter varje gång vi sa att vi skulle säga hejdå blev det att vi snackade en timme till. Så mycket att ta igen och Thomas är alltid en bra lyssnare! =) Sån fin kille han är :)
Det här var verkligen något jag behövde och jag ser verkligen fram emot nästa gång vi ses! =) Tack killar! =D

Nu när jag kom in hade folk undrat vart jag tagit vägen, förlåt att jag inte hann säga till. skickade dock ett sms till timpa så han slapp undra, men han brydde sig i alla fall och blev lite orolig. gulligt (:

Blir bara mer och mer lockad av holland resan, han gör det ju bara svårare o svårare att säga nej haha

Nu har jag lite beslutsångest om man ska sova någon timme eller vara vaken hela natten. Börjar bli lite småtrött men det kan nog gå över om jag gör något, plugg,film eller nå annat.Vi får se :)

Mina sötnosar efter en kväll på Anchor :)
Är inte Oscar väldigt duktig på att spela med^^