måndag 19 januari 2009

19 Januari

Jahapp, så var en till dag över.. har inte känts det minsta meningsfullt alls. Hade mindre än en timmes historialektion idag och sedan var det bara att bege sig hemåt.
Har inte varit på det gladaste humöret, är riktigt trött på vissas beteende! Snart är det dags att säga ifrån, kanske redan i morgon? vi lär märka...
nu ska jag läsa igenom Naturkunskapen en sista gång innan det är sovdags, måste bara titta klart på Sex and the city :D kanske ett telefonsamtal också? :)

Natti

Only boyfriends allowed!?!?

Nu är jag riktigt trött på tjejer! Vilket jag har varit länge, men nu känns det som att alla är bara föör mycket. ( Ja, det finns undantag!)
Så trött på allt skitsnack och klagande! Man kan inte alltid få som man vill, och det är något man måste lära sig acceptera.
Ibland funderar jag på om allt skulle bli lättare om man bara hade killkompisar, bara ha en eller två tjejkompisar som man verkligen vet hur de är, de som är ett undantag.

Klart man har sina svackor, det har väl alla, men det måste finnas en gräns på vart allt går över linjen. Då man säger STOPP! Jag har oftast alltid försökt stå kvar vid ens sida hur mycket skit man än tagit.
Berättade nyligen för en vän att en person sagt till mig att jag lärt den hur man är en riktig vän, han undrade hur jag hade lyckats, kom inte på något bättre svar än att ha tålamod och stå kvar vid personens sida. Men även jag har ett hjärta som kan såras. Även jag måste sätta en gräns.

Jag har redan sagt upp vänskapen med två jobbiga tjejer. Visst är det tråkigt att en vänskap har försvunnit, personen har ju ändå funnits där och betytt något, men i längden kanske det är bättre?! Att få slippa de där svackorna som kommer var och varannan dag, utbrotten som går ut över fel personer, dubbel moralen - säger en sak men gör en annan, skitsnacket, egoismen - att alltid vara i centrum, ja jag kan komma på en hel del hur tjejer kan förstöra en vänskap. listan kan göras lång.

Jag vill inte måla upp någon bild att jag är den bästa kompisen som aldrig gör fel, som aldrig sårar, men jag lär mig av mina misstag. Jag vet vad som är rätt och fel i en vänskap, vad som är tillåtet och inte. Jag förstår att alla gör fel, det är mänskligt. även att förlåta och ge en andra chans, men många utnyttjar tyvärr det och gör fel på fel. hoppas på en ny chans efter en annan, men man kan inte låtas trampas på det sättet, då måste man göra något åt allt för att själv må bra!

Tycker det bara är så tråkigt att folk inte kan uppskatta livet trots motgångar, var glad att du lever!

Men frågan är, skulle man må bättre med bara killkompisar, i längden??

I mina drömmar finns du här, vi föralltid!

Hahah han får mig alltid att le sådär speciellt. Sådär som bara han kan, eftersom han vet hur jag funkar :) I kvällens telefonsamtal dök vår älskade Sid upp, kan aldrig sluta skratta åt hans imitation :P så sjukt likt och roligt! Kommer även få det svårt att se Helena i skolan men det går nog inte att berätta varför här ;p något mellan oss två liksom...
Dagen har spenderats i sängen framför datorn, jag somnade till bara sådär med datorn i knäet några timmar. skönt men ångest att man inte gjort något på hela dagen. fixade lite med datorn så den blev lite snabbare, tog en dusch och avslutade kvällen med en film, National Treasure, alltid lika bra :)

Tack för allt du ger mig =)