lördag 15 november 2008

FOTOMÄSSA 2008

Idag blir det fotomässan med Emma, Bella och Malin =) Ska bli roligt att gå på en mässa helt frivilligt för en gångs skull ;) Tror det kan bli helskoj! Man kan nog lära sig en hel del där :)
Så nu måste jag kila iväg till bussen mot tåget.

Pusspuss

77

antalet dagar jag har på mig att få bort paniken, stressen och pressen.
ångest är ordet jag känner just nu, jag skulle inte, men bara lite, det var väl okej?
jag vet exakt vad jag ska göra i morgon!
bli av med allt, känna hur jag blir ett med vägen och musiken.
jag vet att jag är älskad, kan bli älskad, men det viktigaste är väl ändå att man älskar sig själv?

5.7.0

Fuck the school...

.. det var precis det jag tänkte när jag vaknade med huvudvärken jag hade somnat med. Men kom snabbt på att jag hade lovat två lärare att komma på deras lektioner så det var bara att pallra sig upp, ta en alvedon, göra sig i ordning och sticka iväg till bussen.

Mediekommunikation blev den första lektionen där vi ska göra en intervju med någon inom reklam. Pga ingen kontakt för tillfället blev det mycket flum i stället. Blev lunch i stället, men Timpa ringde mig så jag hoppade den och träffade han i stället =) Mucho nice!

Fortsatte sedan med historia och jag lämnade mitt arbete till Anders, som var mycket nöjd med det :) Men jag ska försöka lägga till lite saker innan jag är helt klar, men nu har han en skiss i alla fall. Bella och Emma tog över min mobil samt dator och började skriva med Timpa, stackaren säger jag bara! Själv satt jag och pluggade med mitt nya arbete om Medeltiden :D Woho, ÄNTLIGEN något som jag verkligen brinner för och är intresserad av =)

Blev hemmakväll idag totalt. Var så sjukt trött efter skolan att jag hoppade ridningen och bara slappa vid datorn. Blir nog att jag lägger av efter den här terminen :( Tråkigt, väldigt tråkigt! Har ju trots allt varit mitt liv och det är något jag älskar, men jag har varken tid eller ork för det längre.
Har även blivit telefonsnack som vanligt;)

Har fått mail från "han" och jag blir lika sprallig och glad varje gång^^ Mr Perfect säger jag bara :D Snygg, söt, smart , rolig, snäll vad mer kan man begära? :)

Är nu klar för sängen och bör gå och lägga mig om en stund så jag kommer upp i morgon. Då ska jag, Emma och Bella på fotomässan =)