onsdag 22 oktober 2008

it's okey to cry!

Ja, jag vet att det är okej och man mår lite bättre efter att man har gjort det, dock tillåter jag mig inte alltid att göra det. Kände ett par tårar vara påväg tidigare idag men tvingade mig snabbt att bli glad igen! Får se om det kommer några mot nattens mörker....

Jag känner verkligen att jag behöver det efterlängtade lovet nu! Det är för mycket på en gång nu, för mycket händer runt omkring och idag blev det en sak till...

Pressen
Rädslan
Otillräcklig
Saknad


SUCK!

Black and White =)

Sofia och jag =)

Min fina flickvän <3

Sofia leker =)

Jag och Timpa =)

Micke, jag och Sofia :)

Sofia och jag (L)

Natten till onsdag

Oj vilken klatschig rubrik jag fick till där va ;P men orkar inte komma på någon bättre....

Vad har denna dag erbjudit då?
Hmm inte mycket. Vaknade vid 12 med jobbig huvudvärk, inte sån man kan fortsätta dagen med utan sån som man verkligen lider av. Pallrade mig upp ur sängen i alla fall och tog en alvedon och åt lite frukost. Inget av de hjälpte, satt mig lite vid datorn för att försöka plugga lite men det gick icke! Så det blev att ligga i sängen tills mamma ropade ner mig och Thomas.

Kommer ner i trappan och möts av en gammal man som jag absolut inte känner igen som säger att han inte sett oss sen vi var små. Då förstod jag, det var farbror Kenta, pappas gamla kompis som även är Thomas gudfar :) Pratade och fikade en stund och jag började må bättre så efter stack jag upp och öppnade böckerna och tog en dusch.

Pluggat hela kvällen och har nu nyligen tittat på What happens in vegas, ganska bra film men sett den förut. Men nu blir det allt sängen så jag orkar med att plugga i morgon!

Don't play with the bedbugs... som Fredrik skulle säga ;P