måndag 22 december 2008

You're the one that I want

Fjärde Advent

Då har man äntligen lov, hur skönt som helst! Nu ska jag bara ta det lugnt, umgås med vänner o familj och försöka komma ut till stallet :)

Helgen har varit bra, var först julavslutning i skolan i fredags med lite julpyssel, show och julmat :) sen blev det Emmas 18årsfest, jag, bella, cicci o becca åt middag o fixade hos emma innan allt folk kom. från min sida kom timpa,robby o lino med två vänner =) vart riktigt roligt även om det blev lite knas lite då o då, men vart riktigt lyckat i alla fall :) det viktigaste var att emma hade kul!
sega var ordet vi var på lördag morgon, jag vaknade vid 11 och då var jag tvungen att åka hem på en gång (förlåt!) morfar skulle komma på besök och lämna julklappar^^ hundarna hoppade på en när man öppnade dörren så inte nog med att man var full med glitter nej då var man full av hundhår också haha
meningen var att jag o emma skulle gå ut på kvällen, men ingen av oss orkade så det tar vi en annan gång :) så blev bara hemma kväll med familjen o nattsamtal med timpa =)
idag var jag helt inne på att jag skulle simma, ställde klockan på 10 o vakna men bestämde mig fort för att somna om. så blev att jag sov några extra timmar o sen började jag att pynta minigranen o pratade med timpa.
resten av kvällen har jag duschat o tittat på film med mamma o pappa :) timpa o jag satt o pratade om rockabilly o det första jag tänker på då är Grease, så jag var tvungen att sätta på den, så nu sitter jag här o kollar på den =) man kan verkligen inte se den för många gånger, man kan bara älska den =D o all musik, aaaah ...... <3 om man ändå kunde spola tillbaka tiden ..
I morgon ska jag försöka fixa klart mitt rum inför julen, fick höra idag att farfar ska komma hit på julafton :D han har inte varit här på väldans många år, vi som åkt till han så det ska verkligen bli jätteroligt.. på kvällen blir det förmodligen bio med bror min :)