fredag 27 februari 2009

Want you in my life ...

Ja, det såg ju inte bättre ut idag inte ... jag har varit hemskt lat denna vecka. usch! och idag har jag spenderat mesta delen av dagen i sängen, inte ens orkat sitta vid datorn. men är man sjuk så är man .... jag vaknade i alla fall av ett sms som fick en att le :)

Jag har haft en såndär "tycka-synd-om-mig-dag" idag. har känt mig helt nere och är bara så sjukt trött på vissa saker. Men det ändrade ju min käre vän Timpa på när han ringde :) Han hade kört förbi utanför och hade fått för sig att tuta o trodde jag skulle höra det haha.. det gör man ju då inte, men han gjorde aldrig det utan ringde i stället ^^ lite gulligt att han kommer ihåg vart man bor. som han sagt till sin pappa "här nere bor johanna" hihi ^^ killen har nog för tusan mer minne än vad jag trodde som kommer ihåg bilder på väggarna, vägar, saker etc. :O men det är väl bara kul antar jag, så att man inte är ensam om det =)

För tillfället sitter jag och tittar på mobiler, jag måste skaffa Comviq nu. frågan är bara vilken mobil man ska ha. jag är fortfarande inne på den vitröda men är lite osäker på om man kommer tröttna på den i längden? får kika vidare i alla fall :)

På ett sätt börjar jag må bättre. och det är för att du är tillbaka! Jag vill och jag tror verkligen att vi kommer kunna lösa detta också, som allt innan. Cuz nothing can tear us apart <3
jag saknar dig. jag saknar oss. jag saknar allt!