torsdag 12 februari 2009

Godnatt?

Tänkte slänga in ett nattinlägg lite tidigare än vanligt, är så sjukt trött. har redan somnat till en gång och det skulle inte förvåna mig om jag ligger o sover på datorn inom 5 min.

Skolan gick bra, PoF var inte så krävande, jag fick en bok och lite papper som jag ska plugga på. Engelskan var jobbig till en början, så jobbig att jag var påväg att åka hem. men jag stannade kvar trots huvudvärk o trötthet och det blev att jobba lite i boken (?) jag är chockad att vi fick jobba i en bok, det får vi aldrig utan ska alltid skriva arbeten eller något annat tråk.

Höll på att somna på bussen men timpa ringde och fick liv i mig :) han är en såndär liten alltiallo haha, bra på mycket ;) hade tankarna på att åka till kim men så blev det inte, varför vet jag ej.

Mötet blev inställt och flyttat till måndag. men det var väntat och jag förstår det också. någon dag extra gör väl inte speciellt mycket, men klart man är lite besviken!

Fick reda på att ett av mina favoritpar har gjort slut, några som stod för kärlek som jag sett sen första dagen. Jag har följt de sen dag 1. Dom var så oerhört söta tillsammans och detta är något riktigt riktigt tråkigt!

För tillfället sitter jag och tittar på Batman och väntar på att timpa ska ringa :) sen blir det nog sängen om jag inte blir sådär pigg igen som jag alltid blir framåt natten. ingen skola i morgon så det blir en lååång o skön dag att sova ut. sen ska jag väl försöka fixa ett o annat innan vi ska ut med bella för första gången =)

Torsdag

Kommunaltrafik, finns det något värre? Jag HATAR mornar då alla ska iväg till skolan, jobb, dagis etc. Folk blir så jäkla otrevliga, egoistiska o ska först fram. Tränger sig på tåget/bussen. Springer rakt framför en. Jag har även två av de jobbigaste hållplatserna, Gullmarsplan och Slussen, där ALLA ska på och av. Och alla ska ju såklart på just det tåget eller bussen som kommer, dessutom ska det alltid finnas någon som breder ut sig med sin jäkla tidning i stället för att en person ska kunna hålla i sig. Usch!

Jag kom upp i morse i alla fall, men inte var det lätt inte. Satt mig upp i sängen, lutade mig mot väggen o blundade några minuter. sen tänkte jag på vad timpa sa och tog tag i mig själv. Gjorde i iordning mig och såklart när man är påväg ut kommer Flinga och vill kela. Det går inte att motstå henne.

Sitter just nu i skolan på grafisk design och har precis pratat med timpa. han ringde på sin lunchrast när han skulle sova middag haha, kan man bli sötare ;p får se om han kommer förbi lite senare =) dock har jag inte med mig hans lilla present men men ... vi ska ju på bio snart ;)
Snart blir det lunch, något jag inte direkt ser fram emot. men borde äta, inte gjort det sen lunchen igår. men har man ingen aptit så har man inte...

Sedan blir det PoF och engelska. sen är kvällsplanerna lite osäkra just nu, dykt upp ett litet problem men vi får se, ska ta reda på lite mer hur det blir snart....

Godnatter ..

Då var man tillbaka i skolan igen. Det kändes faktiskt riktigt skönt. mysigt hade vi som bella sa =)
Vi hade Grafisk Design hela dagen. Vi ska göra en reklamannons, vi har hela kursen på oss att jobba med det så jag ska försöka få det riktigt riktigt bra :)
Till lunchen blev det Masala, sjukt gott! Hände en liten komisk grej där nere. Jag står i kön och bakom mig märker jag att JOCKE (från Grönan) står. Panik! Vad är oddsen att han skulle vara där?? Har inte träffat människan på över 2 år och alltid dissat hans planer att ha en dejt. Jag försöker hålla mig borta tills han närmar sig mig och petar på mig, då var jag fast. Men han var faktiskt snyggare än vad jag trodde. Han ville ses efter skolan men det fick han ej :p

När jag väl var hemma vid halv 4 kelade jag galet mycket med min knäppa Flinga, hon var väldigt kelsjuk idag :) eller så var det bara jag som gav henne väldigt mycket tid idag ^^ blev lite tvtittande som jag somnade in till och jag vaknade inte förrän halv 7 igen.

Ikväll har jag duschat, så nu har man nyrakade ben :D målat naglarna, tittat på tv och haft roligt nattsamtal med timpa:) han ska nu få mig att gå upp på en gång och inte snoosa en massa. han säger att jag förstör min sömn o kropp då, så jag får väl lita på han som alltid =)

I morgon blir det skola, sen hem o göra i ordning mig för att sen sticka i väg på "möte". Det känns för tillfället väldigt bra, ska tänka igenom ordentligt i morgon vad jag vill få sagt så att inget glöms bort. Men jag hoppas allt blir bra, det är det bästa!

Men nu blir det sängen, klockan är alldeles för mycket och jag ska ju upp på en gång... hur det nu ska gå, men aa önska mig lycka till ^^


GRATTIS till Bella igen som blev 18 år idag <3 =)