fredag 16 januari 2009

Studiebesök

Jag känner mig på strålande humör just nu! Idag har jag varit så jag hela dagen. Kläderna, personligheten och allt har varit jag :)
Idag var vi på Hallwylska museet på studiebesök med historian. Handlade om industrialismen och hur folket levde. Muséet är ett gammalt palats där greven och hans familj bodde. Det var riktigt vackert och är det dyraste privathemmet genom tiderna som bevarats. Jag var intresserad och antecknade en hel del, blev sådär inne i sakerna som jag kan bli ibland :) när man blir sådär gnällig när någon annan stör:P Stannade tom kvar för att prata med guiden haha...

Nu är man i alla fall hemkommen, försent att åka till stallet tyvärr. ska bara äta lite middag och sen ska jag iväg på filmkväll, myspys! =)

Fredag 16 Januari

Då var man vaken igen för att uppleva en ny dag. Känner egentligen bara för att lägga mig under täcket igen, men har lovat Anders att gå på historian då vi ska på museum. Kan väl bli någorlunda roligt i alla fall... så nu blir det att hoppa in i duschen o göra i ordning sig.
Dagens planer är muséet, kvällens är filmkväll. kan nog bli en riktigt bra dag, man gör det till vad det blir ;)