fredag 23 januari 2009

Ibland är det bra att jag finns som kan ladda ner musik, ibland är det bra att tim finns som kan komma på sån bra musik :) Denna låt hade man glömt bort men den är grymt skön! Går om o om igen hela tiden..

Skola var inget att tänka på i morse, lite dumt med tanke på att timpa tänkte komma förbi o hälsa. men det får bli en annan gång. tänker inte sitta i skolan o ta skit när folk inte tar sitt eget ansvar..

Snart är det dags, sista dagen, sista ridlektionen på ett bra tag. det känns redan nu. men jag ska njuta av varenda minut!

Film mys!


Då var dagen avklarad (lät bättre i huvudet)...
Jag åkte först till skolan och hade PoF, gick bra trots störande elever. förlåt, men stör mig på så enormt mycket just nu, trött på en hel del!

Efter skolan åkte jag vidare ut till Saltsjöboo, till SKOGEN! Där väntade en Johannes. Har inte träffat han sen vårt tjafs förra vintern men vi har pratat igenom allt och det funkade riktigt bra ;)
Jag blev som vanligt kär i hans katt som ville ha en massa uppmärksamhet :p vi spelade på hans Dj utrustning (läskigt!) tittade på Hur man blir av med en kille på 10 dagar (favorit, jag vet!) och hade det trevligt :) Allt funkade bra, allt är glömt.. känns skönt =)
Eftersom han bor i skogen tog det en evighet hem, åkte 22 o kom hem 00.30, väljer alltid killar nära mig ;p

Nu sitter jag här vid datorn, för sent som vanligt. vill sova men kan inte, morgondagen tar emot. Dagen jag aldrig trodde skulle komma är här. Vill inte tänka på hur jäkla dåligt jag kommer må i morgon, tack för att Kim förstår mig i alla fall :)