lördag 7 mars 2009

Lördags godis



Efter ett väldans velande och enorm beslutsångest (som vanligt) så blev det denna W902 =) samt ... vänta ... COMVIQ :D äntligen!, säger jag bara. velandet var mest om vilket abonnemang jag skulle ha, försäljarna gjorde det inte lätt. pappa var inställd på Telenor och jag på Comviq. blir lite extra kostnader nu men det tar jag :) jag är nöjd i alla fall och pappa blev inte allt för besviken:p fick även lite annat i priset som 1 års försäkring, trådlöst headset, internetsurfning till mobilen (som att det skulle behövas).
Jag kommer fortsätta ha mitt gamla nummer och går över på Comviq den 16 mars, sen är det bara att smsa och ringa som tokar :D

Memory day

Det var länge sen jag skrattade och grät så mycket som idag. Just för glädje.

Var hemma idag med. Pappa håller på att bränna över alla videoband från när vi var små till DVD skivor, så allt håller längre och bättre :) Otroligt roligt. så vi har tittat flera timmar idag på alla knasigheter och sötheter vi hittade på som små. det mesta är ju när jag och bror var knattar ^^ det är allt från julafton med släkten, födelsedagar, gotland,öland och alla andra trevligheter vi gjort tillsammans. vi såg inte ens i närheten av allt så pappa har en hel del kvar att fixa.
såg gamla vänner och vänner som man än idag har kontakt med. roligt att hitta något man kan reta folk för hihi ^^ och huset, där vi bor nu, hjälp vad mycket som har förändrats - till det bättre o finare såklart =) modet o frisyrer ska vi nog inte tala om :p och det som tog hårdast av allt var nog att höra och se mormor igen. då var det svårt att hålla tårarna borta. att veta att man aldrig kommer få se henne i det verkliga livet igen, hon är verkligen saknad! något annat sorgligt för mig är att man aldrig kommer återuppleva saker igen, vi lär nog aldrig ha släktkalas med hela släkten igen, men som käre far sa - "vi får göra det med era barn" :)
Detta var något som var väldigt uppskattat och jag ser verkligen fram emot fler timmar att se allt =)

Annars idag har jag städat, verkligen storstädat rummet :) timpa ringde och gav mig en paus mitt i allt, vilket var väldigt behövligt. kvällen blev att fortsätta städa mer, ta en skön o avkopplande dusch. pratade ännu mer med timpa, han har inget internet för tillfället så jag får väl vara lite underhållande:p dock hade vi en rolig pratstund då det ena o det andra kom fram. kan man tro att denna fina pojk har varit en satunge haha nej inte i mina ögon i alla fall (bara lite) ^^ fast jag har ju själv haft mina sämre dagar också, så ja, jag antar att man växer till sig o mognar =)


Nu har jag precis sett klart min film, blev Offside denna fredag natt och nu tror jag det faktiskt är dags för sängen =)


Jag 6 år =)