onsdag 21 januari 2009

LOVE

~ Det finaste i kärlek är uppoffring ~

STONE IN MY HAND

Kan aldrig sluta lyssna på Everlast, det är verkligen en artist som satt sig i hjärtat! Älskar hans röst. Dumma Tim som fått mig beroende :P

Dagen blev inte alls som planerat. Vaknade upp i morse av jobbigt ont i ryggen, inte skönt alls. Hade ingen lust alls att åka till skolan, så blev att somna om.

Timpa ringde och väckte mig vid halv 2, han hade beslutsångest och jag ska ju puscha han:) efter lite snack kände jag att det var dags för att pallra sig upp ur sängen. blev att äta lite frukost och bara njuta av tystheten, bara jag och katterna som tittade på fåglarna i solens sken (:

För tillfället sitter jag bara och latar mig framför datorn, FotoThomas och jag pratar om GC :D han var där för nån vecka sen så nu har han en massa att berätta för mig, vart allt ligger, vart man ska gå o inte o lite sånt :) har tom fått en karta haha :P de hade bott dit vi ska i 3 dagar, allt hade tydligen varit sjukt bra, lyxigt och fint :)

Ser det inte lite nice ut eller vad =)

Foto: apollo.se

Take me home, countryroad ....

Tror ni jag ligger i sängen och sover? KNAPPAST! Har inte ens kikat mot sängen en enda gång.. jag har dock varit och gjort i ordning mig, men det är ju inte direkt något stort steg... hm

Sitter och tittar på gamla bilder från Gotland och drömmer mig tillbaka... har verkligen stor längtan dit just nu! Mitt andra hem, där allt är toppen!
Där man mår bäst. Där man njuter. Där man ler.

Pratade med Tord ikväll och fick det bekräftat att killen på bilden faktiskt är han, så komiskt!
Att världen kan vara så liten, vi såg varann omedvetna om vilka vi var..

Men nu måste jag verkligen försöka sova, trots att jag lär vända o vrida mig 2 timmar innan jag lyckas somna, men men ... skola i morgon.


Michelle och jag =)

NYTT

Nu har jag tröttnat på min gamla design, höll förvånansvärt länge i alla fall. Men nu är jag ute efter något nytt, vet dock inte riktigt vad, har du något tips säg gärna till :)
Det får bli såhär nu i alla fall, jag är en väldigt rosa person som de flesta vet om (kolla mitt rum). Den här designen får det vara för tillfället i alla fall.

Just nu sitter jag och tittar på Sex and the city, är inte det minsta trött men det kommer väl snart hoppas jag. tidig morgon igen i morgon, med tanke på att det tar en timme till skolan så får man inte de där sovmorgnarna som man fick på FB =/
men det ska nog gå bra, börjar med Grafisk Design B i morgon, jag hoppas verkligen det blir en rolig kurs.

Nu ska jag njuta av hardstyle, bra att lyssna på när man ska försöka bli trött, inte!