tisdag 30 december 2008

30 DECEMBER

Jahapp då är det bara en dag kvar på detta år ... tänka sig att efter i morgon ska man lära sig ett nytt år och säga 2009 i stället för 2008^^ Har ni tänkt på det? Jag brukar inte direkt märka någon skillnad att vi byter år så man fortsätter säga året innan. Kan vara likadant med skolan, man gick i 1an o sen byter man till 2an men fortsätter skriva 1a som vanligt på papprena.

Hur som helst, idag blev det shopping i stan. Jag åkte in lite senare än tänkt för att hinna prata lite med Jessica. Mötte upp Emma o henns syster Molly o tittade runt lite i affärer, dock hittade jag inget lockande och jag hatar att gå på readagar! Köpte i alla fall en ögonskugga jag tittat på ett tag, så nu har jag nog allt till i morgon. Åt lite och sedan gick vi och hälsade på Bella som jobbade =) Efter det blev det att åka hemåt.
La mig i sängen och tittade på tv och somnade till. nu är jag vaken igen, dricker lite cider, ser film och ska strax fixa naglarna :)

Shopping

Nu är man vaken, nyduschad och nästan helt klar för att sticka in mot stan. Är HELT ensam hemma, underbart! Musiken är på hööög volym (tänker på katterna, så har inte på högsta^^) men jag får spela vad jag vill utan att någon klagar :D Just nu blir det en massa hardstyle!
Ska bara vänta på att emma ringer sen ska jag ta första buss och möta henne =)
Får se om jag kommer hem med en ny klänning!? :)
Ha en bra dag!
Puss

29 DECEMBER 2008

Årets dagar börjar ta slut nu, snart är vi inne i ett helt nytt år. Ska bli otroligt skönt! Börja om helt på nytt, förhoppningsvis blir det ett bättre år än detta. man lär sig av sina misstag, man lär sig vilka som är ens riktiga vänner, vilka som stannar och vilka som går... aja kommer prata mer om året som gått i ett annat inlägg:)

Tror ni jag kom i säng tidigt i natt? Knappast! Sa godnatt redan vid 2 efter filmen, men då skulle såklart alla börja skriva med en. hade sånt där seriöst samtal med han och pratade med alla möjliga :) Gick och la mig vid halv 8 när jag smsade med tim, stackaren var påväg till jobbet i kylan medan jag låg under mitt varma duntäcke. Somnade med mobilen i handen, lyckat ^^

Vaknade vid 3 och har inte gjort direkt någon nytta alls idag, inte alls gjort det jag planerat men det får jag ta nån annan dag, ingen brådska direkt :) Har bara legat i sängen idag igen och tittat på tv.

På kvällen lekte jag lite med smink o håret inför nyår. Blev faktiskt riktigt bra! Så nu vet jag vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut med allt =) Kommer nog bli skitfint allt i ett ;)
När jag satt där o pysslade med mig själv ringde telefon, jag tittade på nret och kände en sekunds glädje, men jag insåg fort verkligheten och kom på att det inte var Jessica. Nej, det var hennes mamma, så nu ska vi dit på nyårsafton :) vi firade alltid med varann när vi var yngre, men en person kommer saknas i år, min älskade Jessica :( Men ja jag får väl försöka ha trevligt i alla fall, stannar nog bara över middagen och sen blir det fest med flickorna =) Ska verkligen göra allt för att få ha det roligt i år! Förra året var ingen succé, fick bara passa runt på barnungar, folk som inte mådde bra, osv.

Ja och nu för tillfället har jag precis avslutat nattsamtal med tim och lyssnar på musik :) Börjar bli lite småtrött så ska nog ta bort allt smink och lägga mig i sängen.

I morgon blir det lite shopping i stan med emma, ska leta lite smink och kläder =)

Vad är det du inte förstår med avslutat kapitell?