torsdag 29 januari 2009

Sova?

Engelskan gick bra och likaså PoF där vi var hela 5 stycken som deltog på lektionen. duktig klass eller vad ^^ japp det smakar hallon! ... vi gick igenom en del saker som ska komma på provet så trots allt var det bra att jag stannade hela dagen :)
var hemma vid 7 och då var jag riktigt riktigt trött, så nu har man ätit lite och slappat framför datorn.
Pappa är och hämtar farmor just nu sen blir det nog att umgås med henne :)

6 Oktober

Var inne på p3star för en gångsskull. En sida alla var inne på när man gick Natur, den enda som man kom in på för alla andra var spärrade haha.. men men det var en bra sida och jag har fått många vänner därifrån, riktiga och underbara såna! Min Madde och Eddie kommer bla därifrån :)
Var i alla fall som sagt inne där och kikade lite, till min besvikelse så hade många sagt upp sitt medlemskap =/ tråkigt! jag hade en del meddelanden att läsa så nu fick jag lite att göra. Men inte kommer jag ihåg hur jag mådde 6 oktober, men förmodligen mådde jag bra :) måste försöka bli lite aktiv igen^^

Nu blir det engelska snart, 14.20-16.30 sen blir det PoF 16.45-18.00, längtar redan! NOT!!

Höres senare! <^^* (ååh vad jag saknar detta!)

Somnar av uttråkning...

Känner inte den minsta mening med att sitta i skolan hela dagen.
Dagen började med att först ville söta Flinga kela precis innan man skulle gå så man fick vit päls på svarta byxor, kändes roligt... alla bussar var försenade, kanske pga snön som kommit tillbaka? kom i alla fall 40 min försent till skolan men det gjorde ju inte så mycket då vår lärare är sjuk. Jahapp inte fanns det mycket att göra så vi åt lunch vid 11, sen pratade jag med Hans medan de andra åkte hem. Själv får jag sitta här i min ensamhet och invänta nästa lektion som börjar 14.20, börjar verkligen tröttna på att sitta här nu, inga roligheter att läsa eller se.. borde kanske plugga lite, men alla saker är ju hemma dumt nog.

Men men som en kär vän sa till mig, man ska se allt positivt, right?!?! =)

It's going to be a long day

Vaken och nästan helt klar för att sticka i väg till skolan. Känner mig inte alltför pigg men det går nog över snart. Har tagit med mig en,två,tre alvedon i fall jag skulle få ont någonstans. Borde alltid ha med mig så många, kanske dags att börja? Dom får ju inte ge ut det i skolan längre ....
Idag har vi öppet hus i skolan, lagom roligt att ha det den längsta dagen, går från 10-18.00 så lär väl vara hemma runt halv 8 ikväll. Då kommer farmor som ska vara kattvakt åt oss :) Söta snälla farmor som alltid ställer upp!
Men nu är det dags att fixa det sista och bege sig mot skolan, första lektionen blir Grafisk Design =)