lördag 8 november 2008

I just love it!

Har precis sagt hejdå till de sista gästerna som kommit för att fira mamma idag :) Som vanligt stannade Åsa,Micke och lilla Dennis en stund efter, men hela släkten från mammas sida har varit här =)
Vi har ätit mycket gott! Smörgåstårta,rostbiff,potatissallad och en massa tårta, känner mig ej nyttig för tillfället:p Men ibland får man synda sig lite gott ;)

Dennis var i full gång och hoppade runt överallt och lilla Jakob låg lugnt och stilla o sov :) Men nästa år lär det vara full rulle på de båda, då blir det roligt ;D Wiiie älskar såna roliga småbarn^^

Blev en massa bilder idag såklart (ingen tror något annat) så lägger upp en eller två här lite senare :)

Nu ska det inte dröja alltför länge tills vi träffar lilla Dennis med familj igen, vi ska ha mysig middag med övernattning någon helg =) Och en sak som jag blev så sjukt glad över är att vi kanske ska fira jul eller nyår tillsammans, det är något som jag verkligen skulle bli lycklig över!

Myskänsla på högsta nivå är det i mitt rum nu, jag har alltid älskat ljus och nu har jag faktiskt tagit upp ett till mitt rum och tänt :) Ska alldeles strax ner och titta på någon film med familjen =)

Tänd ett ljus..

Ett ljus för dig <3
Det är inte bara mammas dag idag, utan även Stampes.
Han föddes 980711.
Han skulle alltså blivit 10 år idag!


Jag var uppe i skogen där han ligger begravd och tände ett ljus för han.
En tyst stund i skogen med bara vinden och mina tårar fallandes för kinderna.
Jag kunde se alla ställen vi brukade gå på, precis som en liten hund var han.

Saknar dig min pojke så himla mycket! Du var alltid den som fanns hemma när man behövde dig. Någon som var så stöttande men så tyst och förstående på samma gång.
I mina värsta stunder var det alltid du som fanns där för mig, som jag kunde gråta ut med.
Minns alla regniga mörka stunder när vi satt i mitt rum i soffan med alla lavalampor på, det var mys!
Du blev en riktig familjemedlem! Var alltid ute och skuttade på mattorna när vi var i vardagsrummet. Hoppade upp på en när man låg på golvet eller i soffan.
Hur du bara satt alldeles stilla och snäll när katterna busade med dig eller tvättade dig.
Du är och kommer förbli en bit av mig, finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma dig.
Du är det bästa som har hänt mig!
<3

Tårarna tog aldrig slut, jag satt där ett bra tag, ensam med alla minnen.
En person visste att något var fel, en person som visade igen att han bryr sig om mig. En person som visste vad det var för dag, en person som kunde lista ut utan att jag behövde säga något varför jag satt där ensam i skogen. En person som blev orolig!
En person som bestämde tidigt på dagen att höra av sig!

Tim Angleborn, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du visar gång på gång vilken underbar vän du är! Du förstår mig så väl och får ett ljus att brinna igen, ljuset i mitt hjärta! Vår vänskap blir bara bättre och bättre! Och jag vill aldrig byta det mot något annat, jag vill ha dig min vän i mitt liv förevigt <3

Jag är glad att jag har en vän som bryr sig så mycket att man tvingar hem en person och blir orolig för den. Det är bevis på äkta vänskap! Du ger en trygghet ingen annan man kan... Tack för allt!

Grattis älskling på 10 årsdagen! Vi alla saknar dig <3