söndag 4 januari 2009

God fortsättning :)

Då var vi inne på ett nytt år igen då... dagarna har väl börjat ganska bra, men varit väldigt sega! Kan bero på att man är uppe till 5 och vaknar mitt på dagen, illa! Måste vända om dygnet nu när skolan ska börja snart igen.

Har inte hänt alltför mycket i alla fall. Jo en sak, farfar var här idag på lite fika, vilket han inte varit på ungefär 6 år om inte mer. Man såg verkligen hur glad han blev av att se allt nytt, hur vi gjort om här hemma, katterna och lite så. Så roligt att han orkade komma =)
Annars har inte mycket hänt idag, det vanliga, telefon och film. Idag fick det bli, Top Gun, Moulin Rouge och Ett päron till farsa (som jag och timpa såklart satt och såg:p)

Just ja, har kommit på ett nyårslöfte. Jag ska ha körkort innan detta år är slut =D Och det blev faktiskt godkänt av Viktor =) Har några till, men de håller jag för mig själv ett tag till...

Nu har jag suttit och tittat på en massa friends bloopers, så sjukt jävla roligt! Man gråter av skratt :D Helt underbart! Finns hur mycket som helst ^^ Jag hoppas verkligen på ryktet om en film, men man kanske tycker den blir dålig för att man sett serien? Men samtidigt så blev ju Sex and the City en succé =)

"How do you expect me to grow, if you won't let me blow"

Sussa sött =)