söndag 16 november 2008

Mässa och shopping

..blev det idag.
Mötte upp Bella, Emma och Malin i Älvsjö och vi gick mot mässan. Fanns hur mycket som helst att titta på och jag fastnade vid Mattias från Moderskeppet. Lite coolt att ha sett han nu i verkligheten och fått se hans undervisning IRL och inte bara på datorn;P Han är så sjukt bra! Funderar verkligen på att beställa några av hans filmer :) Kanske kan önska sig lite i julklapp också ;)
Vi gick runt i och tittade på alla bilder och så, sen beslöt vi oss för att åka vidare till Kista Centrum för lite shopping. Blev ett par jeans och en tröja/klänning för min del och jag är sjukt kär i de båda! =D Jag brukar alltid ha svårt för att hitta jeans som jag tycker sitter bra på mig, men denna gång lyckades jag^^ Emma hade roligt och tog "behind the scenes" bilder på mig i provrummet, fick jag reda på efter hmm... kvinnliga former var det ja...

Vi åkte hemåt vid sju så jag var hemma vid åtta.
Ingen var hemma så jag kunde dunka musik hur högt jag ville :D Pappa och Thomas var på hockey, och mamma var på återträff med sin gamla 9a haha... så det var bara jag och katterna.
Sedan när pappa och Thomas kom hem så blev det film och mys :)

Natten blev nattsamtal och Hem till Midgård :D För tillfället har jag laddat ner massa låtar av queen så att jag kan lyssna från datorn också:) Men nu blir det allt sängen! Blir kanske mässan i morgon med för Bella har fått ett ragg där haha så han låter oss komma in gratis ;) Men vi får se hur det blir med det, måste i alla fall vara hemma till sex så jag hinner se One Tree Hill, får ej missas!

Natti natti

Best Band Of The World

QUEEN

Är en av de bästa rockgrupperna någonsin! Deras låtar är bara för underbara. Kan lyssna om och om igen flera gånger utan att aldrig tröttna. De står för ROCK! Dock var de bättre när Freddie levde och jag skulle göra allt för att se deras konsert. Tråkigt att det inte går....

Njut!