tisdag 4 november 2008

Back in school..

Idag började skolan igen. Roligt? Knappast!

Har inte sovit bra alls i natt, vaknade tom av att pappa öppnade min dörr halv åtta i morse vilket jag aldrig brukar annars. Mamma brukar säga att jag inte skulle vakna om det så föll bomber.
Jag ville somna om men kunde inte, saker i huvudet bara cirkulerade om och om igen. Men jag ville heller inte åka till skolan. Men tack vare min söta Emma så tog jag mig upp och gjorde i ordning mig.

Dagen har inte alls varit på min sida idag,

* Dåligt morgonhumör
* Försenad buss
--->* Ser bussen komma och åka, får panik att jag inte hinner till skolan men ser att bussen tar ett varv till. Kutar som bara den och stoppar bussen och får kliva på.(ibland finns det snälla chaufförer!)
* Sitter på bussen och smsar med Denise och får reda på att vi började 9.10 vilket inte stod på ticktack, skit också!
* Kommer till skolan och får periodschemat som är kasst!
* Lär förmodligen inte kunna jobba kvar på mitt jobb pga skolan :(
* Vi åt på donken idag och jag fick salta hamburgare, hur fan kan tre stycken vara det?
* Visste inte att vi hade idrott eftersom det inte stod på ticktack, så inga kläder hade jag med mig, blev raka vägen hem...
* Hemma, trött som fan!

Något roligt är i alla fall att,

-Jag och typ alla andra har fått Foto B som vi börjar med i morgon :D Längtar!

-Farmor kommer upp på fredag över dagen så jag hoppas jag verkligen hinner träffa henne.

- Jessica lever fortfarande och åker vidare mot Thailand i morgon, saknar henne så mycket! 1 månad har hon varit borta nu.

Nu har jag i alla fall haft mitt godnattsamtal med herr Angleborn, hade funkat finfint för han o Robby att stå i källaren där vi fixade igår :) Så nu ska jag krypa mig till kojs och somna till Spin City!

Natti natti

November 3th 2008

Jag trodde aldrig att något sånt här skulle hända igen, men det gjorde det. Och det känns tack och lov inte konstigt på något sätt utan man fortsätter bara leva livet som vanligt :) Så mycket har hänt idag som jag aldrig trodde skulle. Men ja det är bara skratta och njuta ^^


Idag har jag varit med Timpa hela kvällen, jag var i den lägenheten jag trodde jag aldrig skulle vara i igen. Allt var sig likt och lika kär som då var jag i lägenheten.


Vi gick ner i källaren och började dra ut massa saker. Kändes som att det skulle ta en evighet! Timpa tog ut och jag ställde allt i gången. Vi täckte mer eller mindre upp hela vägen:P En väldans massa glas blev det då vi lyckades ta sönder en hel del eller ja, han då haha I hela två timmar var vi där nere och höll på att fixa fint, men nu ser det bra ut så att han och Robby kan stå där dagarna långa och spela =) Som vi sa, ibland är det bra att jag finns;)


Upp gick vi med två tvapparater för alla jäkla trappor då hissen inte funkade, så lite motion har man allt fått idag ;p

Tittade lite på tv och så innan det var dags för mig att dra mig hemåt :)


Var hemma vid halv 11 och då pratade jag en stund med han igen innan han skulle sova...


En trevlig kväll med världens finaste kille helt enkelt! Tack för att du alltid finns =)