söndag 1 mars 2009

Myskväll =)

Nu hoppas jag att jag är fin, känner mig på riktigt myshumör hihi ^^
Ha en trevlig kväll =)

Söndags planer

Jag kom faktiskt i säng i lagom tid i natt, vid 2 tiden. dock ringde D och väckte mig vid 3 och efter det somnade jag inte förrän 5 igen. lite jobbigt men men ett mysigt godnattsamtal är aldrig fel :)
Nu ska jag föra över pengar till Carro för ljusen, städa lite på rummet och försöka se film samtidigt, sett den förut så kan ju faktiskt funka men den är också bra.. och sen ska jag duscha och göra mig fin för att sedan åka till D på filmkväll =)

SWEET DREAMS =)

STOLT

Jag vet att mina föräldrar är stolta över mig o bror att vi hållt oss borta från dumheter som alkohol, rökning o snusning när vi var minderåriga. Det har dom sagt hur många gånger som helst..

Men något som jag verkligen insåg idag var att JAG är sjukt stolt över MIG själv! Jag har alltid varit glad att jag haft stallet, att det har varit mitt liv som barn och jag har varit en djurvän dag som natt. ibland hände det ju att man kom hem mitt i natten men för att man varit i stallet. Kommer aldrig glömma dagen då Sebbe kom, jag var själv i stallet och skulle hålla i ridskolan. Linda var på annat håll och skulle hämta en häst. Det blev lite dramatiskt och jag och Annika (Lindas syster) fick göra allt. en upplevelse vill jag lova. jag hade i alla fall ridlektionerna och höll samtidigt koll på det nyfödda fölet. stannade länge tills Linda kom hem sent på kvällen. när vi trodde allt var lugnt med Sebastian (som vi stalltjejer döpte han till) hade Duppe fått för sig att springa in till stona i sommarhagen, så det var bara att åka upp och fånga in han. jag kom hem runt halv 4 den natten och hade skoldag dagen efter, trött var man då!

Varför jag började tänka på det här idag var på hemvägen då jag ser 4-5 tjejer som kommer på bussen helt nersupade och ofräscha. ena tjejen kan inte ens hålla ögonen öppna. tjejerna gapar o håller liv i hela bussen och är bara allmänt jobbiga. sätter på musik på mobilen och dricker lite mer. dessa tjejer såg inte äldre ut än 15 år. sorgligt är ordet! de gick vinglandes av bussen och gick mot en hemmafest med varsin ölburk i handen klockan 10 på en lördagkväll ... och vad är det med det där blonda håret som alla ska ha? varför just blont? brunetter är ju minst lika fint, men ja det är ju en smaksak.
STOLT över mig själv är vad jag är! Jag är glad att jag aldrig hamnade där. Jag var aldrig en av de som blev uttittade av de andra.
Tack stallet <3

Ljusfest



Då var man hemkommen från Carros ljusfest :) ... eller ja jag var hemma vid 10 men men :p Det var riktigt trevligt och mysigt. en massa ljus med goda dofter. Vi började med lite spabehandling för händerna och hjälp vad lena och mjuka mina blev =) sen hade konsulten dukat upp en massa ljus på bordet och berättade en massa. sen blev det att beställa saker, jag beställde småljus som man kan ha i sitt rum :) dock hittade jag en hel del som var fint, men det känns som att det får vänta tills man skaffat eget och kan dekorera o så.. lite roligare då. till sist blev det semlor.

Äntligen fick man även träffa Snutte igen. Lika söt som alltid men lite tjockare ;p han är för underbar och jag vill fortfarande ha han. men han har det väldigt bra hos Carro med alla andra söta missar :)

Tackar vår värdinna Carro för en trevlig kväll och jag kommer gärna nästa gång :) Tack även Emelie för sin vänlighet :)

Var hemma som sagt vid 10. då blev det att äta lite god mat och titta film med mamma. pappa o bror är borta över natten på hockeymatch på gotland. avis! så det är bara vi tjejer hemma... vi tittade i alla fall på Rocksystrar. jag kan nästan se mig själv i framtiden när jag ser den filmen. ja jag är såklart Susan Sarandon då, om jag inte redan är där? men de flesta ser mig så i framtiden i alla fall.
Just nu sitter jag vid datorn, känns lite trist en lördagkväll såhär men ändå skönt. är faktiskt rätt trött också så ska försöka sova snart. sitter med ett ljus här vid min sida i alla fall och har lite myspys =)