onsdag 5 november 2008

EFTERLYSES!!!

Katter är inte bara duktiga på att hålla sig på fötterna, hoppa från ställe till ställe...dom är även bra på att GÖMMA sig! Hittar jag inte katterna så får jag panik!
Nu efter middagen så ville jag hälsa på mina missar, gick upp som vanligt på övervåningen och in i mamma och pappas rum där de brukar ligga. Inte en enda låg där de brukar. Jag börjar leta överallt i huset, till slut hittar jag Flinga längst in under mammas säng. Smilla har jag fortfarande inte hittat men jag vet ju att hon är inne i huset så behöver inte direkt vara orolig. Men dom är lite luriga och kan hitta på sina knäppa gömställen.
När smilla var liten fick hon alltid för sig att krypa under soffan in i själva möbeln eller så hade hon roligt och kröp in i någons låda och kröp mellan alla, då var det panik här hemma vill jag lova! Eller den gången då vi hade en mekaniker hemma som var tvungen att gå ner i källaren följer Smilla såklart ner:P Får väl gå ner och kolla ifall hon har dykt upp nu då... :)

Jobbiga dagar

Vaknade i morse av alarmet som vanligt men kände mig inte alls bra någonstans. Ont i magen, huvudet och kändes mer som att jag hade feber (?). Blev i alla fall för mig att ligga hemma och vila, helvete! somnade om, hade konstiga drömmar och vaknade inte förrän timpa ringde mig vid tre tiden, helvete x 2! hela dagen hade försvunnit. pratade en stund och sen bestämde jag mig för att göra någon nytta idag i alla fall, så jag bestämde mig för att städa och fixa mitt rum till helgen. Så nu sitter jag här i mitt mysiga underbara rum. Älskar mitt rum på kvällen/natten, så mysigt! Nästa är att se vänner, hoppa in i duschen och sedan titta på Grey's :D

Höres senare =)