tisdag 10 februari 2009

Home sweet home?

"Borta bäst, hemma sämst!" - kan inte göra annat än att hålla med han ...

Ja då är man hemma sen några dagar. Känns inte alltför roligt, var inte det minsta lockande att åka hem. Det som lockade här hemma som man saknade var Timpa, katterna och ens egen säng. Mycket va?!

Men hela resan var helt underbar! Vi har inte direkt gjort något speciellt, utan bara njutit av solen och värmen :) legat vid poolen och tagit det lugnt, ätit och druckit gott =) Hotellet var som Thomas hade sagt, lyxigt.

Värmen låg mellan 20-25 grader, lite molnigt men det hindrade inte oss. förutom en dag då det började regna en massa, men det var bara att tänka att det var snö o kallt hemma^^

Tro det eller ej, men maten var underbart god och jag åt allt! ja, som man beställde in i alla fall ;p Vi gick på ställen folk rekommenderade, restaurangerna kanske var trevligt inredda men vi hittade ett ställe som blev en favorit. Utsikten var en vägg, men maten och personalen var bäst! även det har en stor del till vart man går (:

Flygningen gick ju trots allt bra, som många vet är jag flygrädd. Jag började få lite småpanik redan då vi satt på bussen från Benstockens parkering, men det mesta kom när planet börja rulla ut på banan, då fanns det ingen återvändo. 6 timmar tog det dit ner och hela resan gick bra. På hemvägen var jag inte lika nervis, då fick vi åka buss nere på flygplatsen till planet. Väl hemma fick man nostalgi då vi gick ut där man en gång väntat på italienarna, minnen!

Fick en massa sms när jag var borta, så räkningen blir nog lagom rolig denna månad:p fick flera sms av en speciell person vilket gjorde mig riktigt glad, att han tog insiativet och skicka flera gånger, jag fick en riktig bekräftelse som betyder mycket :)

Shoppingen var inte alls som jag trodde, fanns inte direkt lika mycket som i Alanya och det fanns mest tant o barnkläder. Blev lite smycken, dricka o en present till timpa. Klubbar fanns det gott om, slita o dra in en skulle de, men vi var inte där för att festa så det blev inget sånt. ganska skönt faktiskt. bara vila upp sig helt :)

Vad hände mer för skoj då?, mjaa.. pappa och jag hade tequila race, drack 4 stycken men kände inte ett dugg konstigt nog, mamma bröt sönder hotellnyckeln på halvan och skyllde det på att den hade torkat (?) haha söta mamma, ska alltid komma med så söta kommentarer:p

Kom hem sent på lördag kväll. var inte det minsta roligt att gå ut i snöblask o kyla. det första jag gjorde när vi var påväg hem var ju såklart att slå på mobilen och messa tim :) han ville att jag skulle ringa när jag kommit hem så det blev ett trevligt nattsamtal och det var underbart att höra hans röst igen =) sen sov man underbart skönt i sin egna säng. Katterna och farmor hade haft det bra, men någon hade tydligen varit uppe på vår altan mitt i natten. lite läskigt, kanske får besök någon gång?

Jag har haft det toppen i alla fall, och jag hoppas ni alla andra också haft det! Alla skulle behöva en paus från sitt vardagsliv. Jag är glad att jag fick den möjligheten, men nu är det tillbaka till verkligheten!




Take me back to the paradise!