söndag 23 november 2008

So fucking tired!

NU är jag äntligen klar med rummet! Har storstädat inprincip överallt. Duktigt johanna! Har fått ut lite kläder också så nu får nästan allt plats :)
Timpa har försökt ringa mig förgäves hela kvällen. jag hör han men han hör inte mig, sjukt irriterande! men vi får smsa o höras när han är hemma i stället =) Men ja jag har ju hört hans röst hela helgen nu i alla fall så jag är lugn o vet att de lever o så :) Får se om jag är vaken när de kommer hem vid 4.
Nu ska jag försöka orka sätta igång att plugga engelskan i alla fall, två arbeten ska vara klara till i morgon. har båda lite halvklara sådär så får ge gärnet nu och försöka göra mitt bästa!

*Gäsp*

Paus

Håller på för fullt med rummet, hittar det ena o det andra. För tillfället håller jag på att rensa ut min garderob, få bort lite kläder så jag får plats med allt det nya :) Så ifall någon vill ha lite kläder, ropa till ^^
Har precis blivit middag, mycket gott! så nu ska jag fortsätta med rummet fram till sextiden då det blir One tree hill :D

Tillbaka till städningen =)

What a beautiful day

Godmorgon!

Vaknade med ett riktigt leende på läpparna idag. När jag öppnar ögonen o tittar ut på taket mitt emot ser jag att snön ligger kvar :D Dessutom har jag fått sms från timpa, så nu vet jag att de lever :) ett sms är bättre än inget!
Mitt internet la ju av i torsdags och jag gick såklart för att fixa det utan att lyckas. Idag märkte vi att jag hade kopplat in faxen, så ingen har kunnat svara i telefon. bra där johanna ^^
Vovsingarna busar utanför i all snö som ett par barn, underbart att se!:)
Nu blir det att sätta igång med dagens lista, börjar nog med att fixa rummet.

Pusspuss

Nu är det dags för sängen, min egna sköna säng :) Inte för att jag inte sovit gott i natt men det är något magiskt med sin egna säng.

Kvällen har spenderats med mamma o pappa. Vi tittade på Hancock och hade mysigt. Sett den förut på bio, men den är bra så gick att se den igen.

Har suttit en del vid datorn också, fick skriva lite med sötisen vilket gjorde min kväll =D

Snön är kvar, emma o bella har fått för sig att vi ska åka pulka i morgon, men vi får se hur det blir med det. har så sjukt mycket att göra hemma! Plugga, fixa rummet o lite annat smått....

Har känt en stor tomhet hela kvällen, att inte ha timpa ungefär en timme ifrån sig känns. nu kan vi inte ens prata i telefon :( och jag vill inte tänka på hur allt kommer att bli på tisdag. kan man ligga hemma o sova en hel vecka?? ensam är ordet!

Skrivit som vanligt i boken o nu är jag på tredje veckan och jag ser förändring. är så duktig ^^

Nu blir det att krama om kudden o virra in sig i täcket =)

Godnatt!