tisdag 18 november 2008

Relax and take it easy =)

Nu är jag varm och torr igen :) Tog ett skönt avslappnande bad, mycket behövligt! Blev en stor kopp med varm mjölk också, mums! :)
Tittade på lite tv i sängen men somnade till en stund så inte mycket plugg har det blivit. får genast sätta igång, lär väl ta fem minuter så inte så stor uppgift, har redan alla stödord så det ska nog gå finfint :)
Fick precis samtal av timpa, Djurgården hade förlorat idag haha så lär väl få en lite besviken far och bror hemma sen:P han tjatar i alla fall på hur jag blir mer och mer en lidingö bitch och
härmar mina uttal, skitkul, inte ^^
Idrotten idag blev sjukt rolig. Vi gjorde olika lekar, hoppade hopprep och byggde pyramider =)
Är vi inte duktiga!?!? =)

Trött och blöt

Är nu hemkommen från idrotten. Är trött som vanligt och det är inte det roligaste vädret ute. Spöregn blandat med slaskregn, not fun at all! Dum var man som tog på sig vita converse idag, ja ibland kan jag också vara ett smartass ;P Fick mycket trevligt sällskap hemåt med Louise =) Får börja åka med varann oftare tycker jag, bor ju inte alls långt ifrån varann :)

Nu blir det en varm o skön dusch. Sen tänkte jag dricka varm mjölk och börja lite med fotouppgiften :)

Berättar mer om dagen senare =)

Pussokram

Ge mig!

Såg precis att jag hade fått mail från "han" så var ju självklart tvungen att svara på det innan jag gick och la mig. Ååh han är verkligen min drömprins! Ge mig säger jag bara. Allt bara klickade mellan oss, sådär som det gör med få. Kommer ihåg hela kvällen och natten vi hade tillsammans. Hur han var en riktig gentleman och tog hand om mig och min kompis:) Vår lilla show på dansgolvet. Hur man bara låg och njöt av allt mys med varann... take me back!

Kanske drömmer man gott i natt och får ett nytt mail i morgon ^^

Sweet dreams!
Kvällen har väl varit en aning roande. Satt på MSN och snackade med alla vänner som vanligt då Emma får för sig att vi ska lägga till Timpa och Bella i konversationen. Shit, tog inte tre meningar innan man var inne på ett ämne, jag talar om sex! Men inte är jag förvånad, Emma och Timpa har samma sjuka humor! Jag försöker spela den där oskyldiga lilla flickan som aldrig gjort något. Gick ju inte så bra med tanke på vem som var med. Lär få höra ett och annat i morgon i skolan^^ Roligt att mina vänner går ihop med varandra i alla fall =)

Har precis pratat med herrn och haft nattsamtal. Ja, det är väl dags att erkänna att jag är ett litet sego och trögfattad ibland. Men jag har aldrig påstått att jag är perfekt ;P

Personen jag blockade, blockade jag upp igen. Jag brukar inte blocka folk, det känns så onödigt så därför låter jag personen vara kontaktbar. Vill personen mig något så vet den vart jag finns :)

Blev inte så mycket skolarbete gjort ikväll, det var jag alldeles för trött för så det är ett måste i morgon! I morgon blir det träning igen på idrotten :D Så nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen =)