måndag 20 oktober 2008

Welcome to hell

Helvetes veckan har länge varit långt borta, men nu är den här och jag hatar den mer än vad jag trodde att jag skulle!

Förstår allvarligt inte hur lärare tänker ibland, alla har lagt ihop sina saker till en och samma vecka. Dom måste väl ändå ha möte och se till att det inte händer?

Prov, arbeten, besök och en hel del andra saker gör att tiden inte räcker till, kommer inte hinna jobba på hela veckan, lär inte heller kunna träffa några vänner, utan bara sitta hemma och plugga kvällarna i ända.....

Things to do :

* Engelska arbete - Måndag
* Studiebesök PoF, Älvsjö mässan - Tisdag
* Historia skrivning - Fredag
* Matematik prov - Torsdag
* Mediekommunikation prov - Torsdag
* Svenska loggar - Fredag
* Bilder - Söndag
* K - Torsdag
* Naturkunskap prov - Onsdag

Lite av de sakerna som står på veckans lista, verkar det roligt? Knappast! SUCK!!!!

The weekend

Helgen har dragits mot sitt slut och en ny vecka har börjat. Det har varit en mycket härlig helg! =)

Fredags blev det ju vårt älskade Black & White på vårt kära 360 med flickan :) Även Timpa var där så fick träffa honom en gång till denna dag, men jag klagar inte ^^ Lite skum känsla blev det dock, fick hoppa mellan de två fram och tillbaka om inte jag stod i mitten och hade en på varsinn sida:P Men jag hade sjukt roligt med de bästa! <3 Nu vet jag att det kommer att funka på speciella dagar! Tack för en underbar kväll =) Love you guys!



Lördagen var en dag jag hade längtat efter väldigt länge, mer än en månad. Det var äntligen dags att få träffa min nya lilla kusin Jakob :D Så söt han var! Väldigt liten då han utvecklingsmässigt bara är två veckor. Nu vet vi också varför det har tagit så lång tid tills vi fått träffa honom, men det är så privat att jag inte kommer nämna det här.
Morbror fixade även en skiva med Photoshop så jag gick verkligen med ett leende på läpparna när jag skulle hem :)
Tittade på Sista natten med gänget med hela familjen, ganska seg film men mysigt var det! Sen satt jag hela natten och lekte med PS :D

Söndagen blev en riktig slappdag, gjorde inprincip inget under hela dagen, eller jo jag tittade klart på alla PS filmer och lekte lite =)
Kvällen blev det bio med Timpa. Vi såg Max Payne, den var grym! Jag gillar action filmer med pangpang :D Det var mysigt och vi gick kvällspromenad som vanligt :)
Var hemma vid halv ett, pratade med flickan som ville att jag skulle göra en header åt henne så det blev nattjobbet :) Lägger upp den här senare när hon har fått den =)

Tack alla för en helt underbar helg!