onsdag 7 januari 2009

Back to reality

Då var denna jul slut, alla lovdagar är slut och folk har gått tillbaka till jobbet. För min del börjar skolan i morgon, ska bli både skönt o jobbigt att komma tillbaka in i verkligheten. Ser inte fram emot allt plugg vi har framför oss, men jag har ändå bara ungefär 3 veckor innan jag kommer till solen :) Det ska bli riktigt skönt!

Men men... idag vaknade jag duktigt nog kl 10, men med jobbig huvudvärk så jag somnade om till halv1, suck! Huvudvärken var inte borta i alla fall så jag tog en alvedon och gick upp. Åt lite frukost och titta på tv. Sen var jag tvungen att börja med allt som skulle göras idag, har inte hunnit med mycket, bara en massa telefonsamtal, hata köer! Men nu har jag sagt upp mig från ridningen :( Får rida 4 ggr till sen är jag helt uppsagd, får se om jag ens rider de gångerna...
Sen har jag ringt till phonehouse, jäkla krångel det ska vara med allt, men nu är jag förhoppningsvis av med de också.

Nu ska jag plugga en stund, sen blir det att åka ner till Centrum en stund, byta lite saker och titta runt om jag orkar. Sen blir det att sätta sig med allt plugg igen.

Tisdag

Nu är det dags att sova, men tänkte berätta lite om dagen först.
Kom i säng väldigt sent, runt 7-8, Dennis var dock vaken tidigt o väckte en, den lilla sötnosen kan gå helt själv nu, så duktig :D Han sprang fram o tillbaka i mitt rum så gick inte så bra att sova :p
Alla slappade hela dagen, vi tittade på resor för i sommar, det jag trodde var något fyllesnack i midsomras är tydligen allvar. Får se om jag o Thomas följer med, kan vara skönt för mamma o pappa att resa bort utan oss också och jag o bror får vara hemma själva :)
När de hade åkt hem så blev det helt tyst :( jag gick o sov en stund till, sen har det bara blivit datorn och film resten av kvällen.
Men nu är jag ganska trött så tänkte försöka hoppa ner i sängen o vända tillbaka dygnet, igen.
I morgon blir det verkligen en massa som måste göras! Får göra det jag hinner med i alla fall...
Goodnight

Söta Dennis med sin vän Kotten :)