onsdag 24 december 2008

Christmas Part1


God Jul på er =)

Då var det äntligen julafton igen, underbart!
Dagen började med att vi åkte o handlade lite tårta och så och åkte iväg till farfar :) Var egentligen tänkt att han skulle komma till oss, men tråkigt nog blev mamma sjuk under natten så hon har legat i sängen hela dagen stackaren:( kan inte vara roligt att vara sjuk på självaste julafton.
vi fikade och pratade en massa som vanligt hos farfar, han berättar alltid roliga och spännande historier. var väl kvar där några timmar och sedan begav vi oss hemåt mot sjuka mamsen :)
Var hemma lagom till Kalle Anka som man ej får missa, så det såg jag o bror på tillsammans som alla andra år. efter det har vi fixat maten och slagit in de sista klapparna.
Mobilen har vibrerat konstant, tack alla söta för allas sms, man blir ju så glad :)speciellt av ett <3
Nu blir det att gå ner och fortsätta med maten, sen ska vi äta om nån timme. efter det blir det väl Karl Bertils jul som man alltid tvingar en själv att se haha, sen blir det ju såklart julklappar :D sen blir det icke nån utgång ikväll inte, nej denna kväll ska jag umgås med familjen riktigt ordentligt! titta på nån film kanske :)
Hoppas alla får en riktigt fin jul och en massa roliga julklappar =)
Har ni sett att det har snöat idag? :)


I´ll always love you <3

För 10 år sen satt man med dig i famnen med glädjetårar och var lyckligaste flickan i världen! Jag hade fått min dröm, du var min, du var mitt allt. För 10 år sen kom pappa in med den lådan, där du fanns, lyckligaste dagen i mitt liv. Jag kommer fortfarande ihåg allt som att det vore igår, hur jag sitter med dig mot sängen och bara gråter av glädje. Ingen jul kommer någonsin att bli sig lik utan dig <'3
Tack för alla år av lycka du gav mig, jag kommer alltid älska dig! <3


Stampe, Julafton 24/12 -1998 7 veckor gammal <3

Memories =)









Man blir så glad av filmen och musiken =)



Idag har det varit en ganska lång dag. Vi har fixat klart nästan allt inför julafton, allt julpynt är uppe, maten är klar, granen är uppe osv :)
Vi började dagen med att städa hela huset, baka och fixa maten. Jag älskar julpynt, blir så himla vackert i alla rum =)
Jag fick för mig att vi skulle äta Kicken Ticka Masala till middag o söta pappa gjorde snällt det. dock blev det inte som vanligt men mycket gott o ätbart =)
På kvällen har vi vår vanliga årliga tradition dagen innan julafton, sitter på uppesittarkvällen för att spela bingolotto, pappa fixar skinkan, dricker glögg och äter goda godsaker. Hela familjen klär granen, pappa tar upp den o fixar stjärnan, mamma fixar ljusen och glittret och jag o thomas pyntar granen medan katterna nyfiket leker runt =)
På natten har vi smakat på skinkan och sillen och bara skrattat som en familj, min älskade Svensson familj <3
Nu för tillfället sitter jag och tittar på Min bäste väns bröllop, passande namn till filmen om mig? har så sjukt många minnen till den här filmen, jag o anna brukade alltid se den tillsammans efter skolan, antingen den, dirty dancing eller titta han snackar var våra favoriter. efter filmen blir det i alla fall att bädda sängen (älska nybäddat!) o sen sova gott.
I morgon kommer farfar hit, och så firar vi alla tillsammans =) sägs ju till och med att det ska bli snö så man kan ju alltid hoppas på en vit jul^^ Älska julen!