fredag 30 januari 2009

Dagen före Dagen

Wiiie nu börjar det märkas att man verkligen ska iväg, det packas på för fullt här hemma :D katterna är lite oroliga, nyfikna och springer runt överallt. tror de tror att vi ska till gotland haha :P

Dagen har funkat bra, nära på att bryta ihop men käre Tim var omtänksam och fick mig att le igen =) Svenskan var rolig, vi tittade på småfilmer som vi har gjort. Matten gick bra, lärde mig som vanligt inget direkt av Helena men boken finns alltid.
Slutade 3 och då var det dags att åka hem, mötte mamma på bussen så vi fick sällis hem :)

Ja sen dess har det bara varit att packa och fixa allt för i morgon =D vilket förmodligen blir det vi kommer göra resten av kvällen, Johan ville att jag skulle med ut till 360 men jag hinner tyvärr inte det =/ så vi får träffas om 6 månader igen eller nåt.. blir Let's dance och fika med farmor, lååång dusch, jag älskar nybäddat så det är sängen så man kommer hem till en skön säng =) jag ska fixa min adresslista till de jag ska skicka kort till, fixa mobilen med musik, ladda ur kameran med bilder och en hel del annat. usch blev helt plötsligt stressad.

nä, dags att fortsätta med allt, jag får äntligen använda alla mina fina klänningar =D

har jag sagt att jag är så sjukt taggad nu!?!?! :D:D



~10 timmar kvar ... :D:D:D:D

I don't care anymore

Hoppa från en bro, jag kommer inte fråga varför
Varför? Jag ska sluta bry mig ....

Sorgligt att det gått så långt att man tänker så om sina egna vänner ..

Natti natti

Nu är farmor här, vi har fikat och pratat lite :)
För tillfället sitter jag och tittar på Sex and the city och efter det är det dags för sängdags. Hur gärna jag än vill sova hela dagen i morgon så har jag skola och en massa annat att fixa! Innan eller efter skolan ska jag försöka hinna åka ner till biblioteket och leta upp en engelska bok som jag kan läsa på resan, sen ska jag packa packa och packa, fixa massa hemma och göra klart allt för resan =)
Nu fick jag precis reda på att Johannes ska spela så ska lyssna en stund på han innan sängen kallar ^^