söndag 14 december 2008

Att jag aldrig kan gå efter mina planer, blev ingen simning idag heller. I stället så fixade jag mitt rum. snart ska minigranen upp o då blir det riktig mys stämning här =)
Kvällen har jag bara tagit det lugnt, tittat på OTH o Gossip girl, fick även samtal från Timpa o fick livstecken :) Är så glad för hans skull! Han om någon förtjänar lycka =)
Nu har jag kommit upp ur ett skönt långt bad, nyrakade ben är en av de bästa sakerna som finns^^ jag o linda brukar prata om det där haha finns det nå mysigare än att lägga sig under täcket på natten med lena mjuka ben?? ^^
Hade fyra missade samtal, alla från timpa så det säger ju hur roligt han har på tåget :P så nu har man pratat lite till o nu ska jag fortsätta min "ta-hand-om-johanna-kväll" =) blir att smörja in sig med kokoslotion, måla naglarna o lite andra småsaker. sen kan man somna sött o lukta gott hihi.
Då var det söndag igen, sista skolveckan nu innan lovet med start i morgon :)
Har varit vaken en stund. Låg nere i soffan med mamma o tittade på Idol-finalen. Missade slutet i fredags när jag åkte till festen men visste ju såklart vem som vann, Kevin =)
Nu fixar jag rummet lite, sen funderar jag på om jag ska åka i väg o simma eller inte. antingen blir det så eller skriva på engelskan.
Nu blir det att prata med Jessica, GALEN är vad hon är, nu har hon o Nina hoppat bungyjump också. avundsjuk är man men skulle aldrig i livet våga mig på det, o skulle jag ändå våga så får jag inte för doktorn... men men ibland får man stå över saker här i livet.