lördag 28 februari 2009

WoHo?!?!?!?!?!?!?!?!?!

DAMP är vad jag har nu, är så sjukt trött på det här ....!!
Lagom roligt att när ett tjafs börjar ta slut börjar ett annat .... vad gör att jag förtjänar detta??

Ja!, det börjar luta sig mot en "tycka-synd-om-johanna" dag igen, fan!

Nej, nu ska jag lägga om humöret och gå mot bussen. nu ska jag till Carro och ha KUL!

05.03

Jahapp, då har man varit uppe alltför länge i natt med. Suck! Hur tusan ska jag kunna vända om dygnet tills skolan börjar igen på tisdag?

I morse somnade jag klockan 5 på morgonen. Jag kunde inte sova i min säng, alltför många tankar tog över. vänskap, framtid,skola,kärlek,ekonomi,hälsa etc. jag beslöt mig i stället för att gå ner och ta ett glas mjölk och kanske läsa något. men när jag kommer nerför trappen är det en liten vit sak som kommer spinnande fram mot en. min älskade flinga såklart :) vi gick in i vardagsrummet och kelade lite. tittade på när tidningsgubben kom som hon blev helt till sig :p slutade med att vi båda somnade på mattan i vardagsrummet. inte det bekvämmaste vill jag lova, men mysigt var det (:

Idag har det alltså inte blivit mycket gjort heller, sovit och tagit det lugnt och jag känner mig som världens jäkla latmask.
Efter mycket velande blev det hemmakväll. Lino ville ha med en ut men det var osäkert så jag tog det säkra och stannade hemma. när Fredrik sa åt mig att komma till 360 så ville man men då var det försent =/ så blev filmkväll när pappa o bror kom hem från hockeyn. Tittade på Guld Kompassen. en bra film enligt mig, spännande och jag gillar äventyrsfilmer.
Filmen var slut vid 2 och efter det har jag för det mesta bara suttit vid datorn. börjat lägga upp bilder från Gran Canaria, men det är en hel del kvar. gud vad man längtar tillbaka!

I morgon blir det att träffa emma en snabbis o lämna hennes saker, för att sedan bege sig mot Carro som ska ha ljusfest =) Får se om man kommer hem med något, kanske hittar något fint åt mamma i alla fall. vi båda är ju tokiga i ljus, hon är dock ett par snäpp värre än mig ^^

Nej nu kommer tidningskillen igen, dags för sängen!